5. Sınıf Fen Bilimleri Ders Notları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 31, 2016

5. Sınıf Fen Bilimleri Ders Notları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
5. Sınıf Fen Bilimleri Ders Notları
Dersi derste öğrenmek en iyi yöntemdir. Kaçırdığınız ya da anlamadığınız bölümleri öğretmeninize sorun veya daha sonra sormak üzere notlar alın. Unutmayın! Okulda öğrenemediğiniz Fen ve Teknoloji -Fen Bilgisini dersini başka bir yerde kolay kolay öğrenemezsiniz. Ders sırasında kendi yöntemlerinizi geliştirin. Örneğin, ders esnasında kendi notlarınızı tutmanız ya da hatırlatıcı noktaları işaretlemeniz, tekrar yaparken ve sınavlara çalışırken yararınıza olacaktır.

Konularının zihinde kalıcı olması için konuyu, dersi dinlediğiniz akşam mutlaka en az 10 dakika tekrarlayın.Öğrenilen konulara yönelik sorular çözün. Soru çözümüne, kolaydan zora doğru ve özellikle çözümü yapılmış sorulardan başlamanız daha yararlı olacaktır. Formülleri ezberlemeye çalışmayın! Onun yerine daha kolay bir yöntemi uygulayın; formülü sık sık kullanın ve o bölümle ilgili bol bol örnekler çözerek hafızada kalıcı olmasını sağlayın.





























5. Sınıf Fen Bilimleri Besinlerin Sindirimi Konu Anlatımı
Ders çalışırken başarılı olmanız için odanızın fiziki şartlarını ders çalışmaya uygun hale getirin. Dikkatinizi dağıtabilecek; müzik, TV, bilgisayar, oyuncak, poster ve telefon gibi etmenleri çalışma ortamınızdan uzak tutun. Unutmayın! En büyük düşmanınız önyargılarınızdır. 


Fen Bilgisi dersi asla başarılamayacak bir ders değildir! Bu düşünceyi her zaman kendinize fısıldayın ve başarabileceğinize kendinizi inandırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder