VELİ TOPLANTILARI - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 28, 2013

VELİ TOPLANTILARI

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Veli toplantıları yüz yüze iletişimin planlamış ve aile eğitiminin vazgeçilmez unsurlardandır. Veli toplantıları aile ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak ve işbirliği yapmak için önemli fırsatlar yaratırlar. Bu toplantılarda öğretmenler, anne-babadan çocuk hakkında pek çok farklı şeyi öğrenebilir, eğitim sürecinin aile penceresinden nasıl göründüğü hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Öğretmenler kimi zaman tüm veliler ile toplantılar düzenleyebilecekleri gibi, kimi zaman bireysel toplantılar organize edebilirler. Bireysel veya grup toplantıları olsun, bu toplantıların başarıya ulaşmasındaki en büyük etken iyi bir hazırlık yapılmış olmasıdır. Toplantıdan önce ailenin toplantı hakkında bilgilendirilmesi gerekir.

İLKOKUL TOPLANTI TUTANAKLARI - RAPORLARI
ORTAOKUL TOPLANTI TUTANAKLARI - RAPORLARI
LİSE TOPLANTI TUTANAKLARI - RAPORLARI



Formal veli toplantıları genellikle bireysel eğitim planı, davranış değiştirme planları gibi planların hazırlanabilmesi için, bir kriz durumu olduğunda ( örneğin öğrenci bir disiplin suçu işlediyse) veya rutin ilerleme raporlarının veli ile tartışılabilmesi için yapılabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder