Prenses Okulu Kitap Özeti (Vivian French) - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 29, 2019

Prenses Okulu Kitap Özeti (Vivian French)

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Prenses Okulu Kitap Özeti (Vivian French)

Prenses Okulu kitabının kısa özetini, kitabın yazarını, konusunu, sayfa sayısını, yayın evini, ana fikrini aşağıda belirttik.
Kitabın adı: Prenses Okulu
Kitabın Yazarı: Vivian French
Kitabın sayfa sayısı: 74
Kitabın yayın evi: Doğan Egmont
Kitabın ana fikri: Dürüs olan kazanır
Prenses Okulu Kitap Özeti


Önce Chloe hapşırdı.Sonra hasta olunca gittiğimiz Yakut Yastıklara gitti. Leydi Arminta oradan sorumlu müdür. Peri G(Peri Annemiz) sık sık ziyarete gelir. Akşama doğru Lauren de hapşırmaya başladı. Jesica: “Sizce ben de hasta olur muyum?” diye sordu, umutla.



Prenses Okulu Kitabı
Yarın korkunç bir sınav var ve ben gelemeyeceğim. Yattım, sabah kalktığımda herkesin hasta olduğunu gördüm. Hiç kimse sınav olmamıştı. İlk iki gün konuşamayacak kadar kendimizi halsiz hissettik. 3. gün daha iyi hissettik, Olivya’ya harika 2 gün boyunca hiç ders yok dedim. O da o kadar heveslenme Peri G bu akşam üzeri Anne Krali.e Matilda ile gelecek ve kontrol yapacak dedi.

Çizimler yapmaya başladık. Benim çizim fikrimin çalındığına emindim. Sonrasında Kraliçe Matilda geldi ve resimlere baktı. Diamonde ve Gruella beraber yapmışlardı. Kralice Fabiala geldi ve Matilde resimlerle Fabiola’nın yanına gitti. Ve benim kopya çektiğimi söyledi. Sonra Peri G son icadıyla ikizlerin yalan söylediğini anladı. Böylece yarışmayı ben kazanmış oldum. Burada olmaktan çok mutluydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder