EMRAH KARADUMAN'IN SON DURUMU YOĞUN BAKIMDA MI? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 12, 2017

EMRAH KARADUMAN'IN SON DURUMU YOĞUN BAKIMDA MI?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
EMRAH KARADUMAN'IN SON DURUMU YOĞUN BAKIMDA MI?
Eskişehir’de dün gece bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama yapıldı. Doç. Dr. Nurdan Acar, Karaduman'ın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü kaydetti.Ünlü müzisyen Emrah Karaduman yapmış olduğu müzik çalışmaları ile oldukça dikkat çekmiş son yılların en çok yükselen isimlerinden birisi haline gelmişti. Bunun ardından Aleyna Tilki ile yapmış oldukları bir müzik çalışmasının ardından zirveye yerleşerek aranılan aranjörlerden birisi olarak ifade edilirken dün akşam korkunç bir olay yaşadı. 

Aleyna Tilki ile yaşamış olduğu aşk iddiaları ile sürekli olarak gündeme gelen ve bu konu hakkında çeşitli tartışmalara da maruz kalan ünlü müzisyen dün akşam Eskişehir'de bir mekanda sahne almak için hazırlıklara başladı. Her şeyin yolunda olduğu sırada sahneye çıkmak üzere mekana girmeyi bekleyen ünlü müzisyen feci bir saldırıya uğradı. 

Ne olduğunu anlamdan saldırgan tarafından bıçaklanan ünlü müzisyenin sağlık durumunun ciddi olduğu ve yaralandığı için hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede ameliyata alınan ve riskli bir durumunun olduğu tespit edilirken konu hakkında ciddi açıklamaların yapılması sevenlerini korkuttu. Hayati riski olduğu yönünde açıklamaların yapılmasının ardından büyük panik yaşanırken bugün kendine geldiği ancak yine de hastanede gerekli kontrollerin yapıldığı belirtildi. Merakla beklenen sağlık durumu hakkında hastane tarafından açıklama yapılırken ünlü müzisyenin genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak yine de yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini belirtmeleri dikkat çekti. Bir süre daha hastanede kalması planlanıyor. 

Konser vermek için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman (30), gece saatlerinde şoförü Volkan K. ile beraber etkinliğin yapılacağı gece kulübüne girerken bıçaklı saldırıya uğramıştı.Yaralıların sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nurdan Acar, “İlk müdahaleleri Acil Tıp Ana Bilim Dalınca başarıyla yapılıp, hastalarımız ameliyathanede başarılı geçen operasyonlar sonrasında şuan hastamızın biri serviste, diğeri ise yoğun bakımda takiplerine devam edilmektedir” dedi.

EMRAH KARADUMAN YOĞUN BAKIMDA
Emrah Karaduman'ın sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi veren Acar, “Yoğun bakımda. Şuan için yoğun bakımda olan hastalar için dikkatli konuşmak gerekir. Genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Takipleri de inşallah iyi geçecek. Acil şifalar diliyoruz kendilerine” ifadelerini kullandı.

SEVK SÖZ KONUSU DEĞİL
Karaduman'ın başka bir hastaneye sevkinin söz konusu olmadığını da açıklayan Doç. Dr. Acar, “Herhangi bir sevk söz konusu değildir. Hastanemiz zaten 3'üncü basamak bir üniversite hastanesidir. Şuanda başarıyla tedavisi devam etmektedir” diye konuştu. Bir gazetecinin de, ‘Yakınlarından İstanbul'a götürelim diye bir talep geldi mi?' sorusuna da Acar, “Henüz bir taleple karşılaşmadık” yanıtını verdi.

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Öte yandan Karaduman ve şoförünü bıçaklayan E.D. de, Yunus Emre Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı
Şarkıcı Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan yakın dostu DJ Emrah Karaduman'ın sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından bilgi verdi. Tilki, 'Emrah'ın durumu gayet iyi' dedi

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı
Şarkıcı Aleyna Tilki ile büyük bir çıkış yakalayan DJ Emrah Karaduman, dün Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Aleyna Tilki Twitter hesabından Karaduman'ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.


ALEYNA TİLKİ, EMRAH KARADUMAN'I ZİYARET ETTİ
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın bıçaklandığı haberini duyar duymaz hastaneye koştu. Karaduman'ın sağlığıyla ilgili de açıklamalarını Twitter'dan yaptı.

"HABERLERDE ABARTILIYOR EMRAH'IN DURUMU İYİ"
Aleyna Tilki, yakın dostu Emrah Karaduman'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Tilki "Haberlerde abartıldığı kadar bir şey yok. Emrah'ın durumu iyi" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder