Öğretmen Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

Öğretmen Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Öğretmen Karne Görüşleri

Öğretmen arkadaşlara karne görüş örnekleri sunmaya devam ediyoruz. Gerçi bu yıl karne görüşleri belkide yazamayacağız ama neyse genede karne veren okullar olursa arkadaşlarımız için yıllarca kullanacakları bir arşiv sayfası olsun. 

Öğretmen arkadaşlarımız karne görüşlerikonusunda değişik ve güzel sözlerinizin olduğunu biliyorum. Özellikle aramızda edebi yönü ağır basan şair ruhlu arkadaşlarımıdan sayfamıza katkılar bekliyoruz.

Herkesin farklı bir yönü vardır ve kimimiz karne görüşleri kısmında döktürüken bazılarımızda işte böyle google arama motoruna muhtaçtır. Bu yazımız google arama motoruna muhtaç olanlar içindir. 
Gerek manili karne görüşleri olsun, gerekse özlü sözler karne görüşleri olsun hemen hemen hepsine ait birer örnek sunmak istiyorum.


Karne Görüş Örnekleri

Çok çalışmalısın. En azından okuma yazmayı öğrenme konusunda azimli olmalı imkânları değerlendirmelisin.
Gerçek kapasitenin çok altında kaldın. Verimsiz ve düzensiz çalıştığın bir dönem oldu ikinci dönem. Umuyorum 4. sınıfta aynı hataları tekrar etmez ve kendi geleceğin için gayretli olursun.

Karne Görüşü 1
Çalışmadığın için başarısızsın. İyi bil ki biraz gayret etsen çok şeyi değiştirebilirsin. Olumsuz şeyler söyleyip de seni üzmek istemem ama eğer çalışma biçimini değiştirmezsen (Aslında çalışmadığın için bir çalışma biçiminden de söz edilemez) başarılı olman çok zor. Başkası için değil, kendin için çalışmalısın. 4. Sınıfa yeni bir azim ve heyecanla başlamanı bekliyorum.
Özellikle ikinci dönem bambaşka bir Ozan buldum karşımda. Daha iyisini yapabileceğini söylemiştim ilk karnen de ve sen beni yanıltmadın. Başarılarının devamını diliyor ve 4. sınıfta senden çok daha iyisini beklediğimi bilmeni istiyorum. Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken kitap okumayı da ihmal etme.

Karne Görüşü 2
Gördüğüm kadarıyla sınıfa ve arkadaşlarına alıştın ve bu senin başarını olumlu yönde etkiledi. Özellikle Türkçe dersinde başarılısın. Matematikte biraz daha gayret bekliyorum. Sonuçta tatili hak ettin. Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken kitap okumayı da ihmal etme. 4. Sınıfta sınıfımızda olmayacak oluşun hem beni hem de arkadaşlarını üzecek. Sana hayatında başarılar diliyorum.
  
Karne Görüşü 3
Sınıfta anlatılanları pekiştirmeni sağlayacak etkinlikleri yapmıyor ve verimsiz çalışıyorsun. Derslere hazırlıksız geldiğini ilk karnende de belirtmiştim. Bu durumda herhangi bir değişiklik olmadı.  İlk döneme göre daha fazla sayfa da kitap okuduğunu gördüm. Ancak özellikle ders içinde arkadaşlarında gereksiz iletişimin konuları dinlemeni ve kavramanı engelliyor. Bundan vazgeçmeli en azında sınıfta tüm dikkatini derslerine vermelisin. Tatilde eksiklerini gidermeye yönelik çalışmalar yapabilirsin. Bol kitap okumayı ihmal etme.

Karne Görüşü 4
Başarılı bir öğrenci olduğunu ilk karnende söylemiştim. Her derste söz alan, doğru şeyler söyleyen bir öğrencisin. Özellikle matematik dersinde başarılı olduğunu da belirtmiştim ilk karnende. Senden 4. Sınıfta beklediğim ve istediğim başarı olarak ilerlerken yazı güzelliğini ihmal etmemen. Sen de biliyorsun ki bazen yazdığın yazıyı yanındaki arkadaşın okuyamıyor. Tatili hak ettin. Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken kitap okumayı da ihmal etme.

Karne Görüşü 5
Bir öğrencinin başarılı olmasında derse hazırlıklı gelmesi, dersleri çok dikkatli dinlemesi ve anlamadığı konularda sorular sorması, eve dönüşte de mutlaka öğrendiklerini tekrar etmesi gerekmektedir. Verimli çalışmak bu şekilde olanıdır. Bu anlamda kedi çalışmalarının nasıl olduğunu değerlendirebilir ve çalışma biçimindeki eksikleri giderebilirsin. Tatilde bol kitap okumayı ihmal etme.

Karne Görüşü 6
İlk dönemde olduğu gibi ikinci dönemin de senin için başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle Türkçe dersinde başarılısın. Resim dersinde yeteneğinin olduğunu tüm sınıf biliyor. Ancak matematik dersinde özellikle problem çözümlerinde eksiklerin var. Tatilde kitap okumanın yanında problem çözebilir bu eksiğini telafi edebilirsin. Sonuçta tatili hak ettin.  Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken uyarıldığın konuları da ihmal etme.

Karne Görüşü 6
Tartışmasız 1. ve 2. sınıfta sınıfımızın açık ara önde, en iyi öğrencisi idin. Ancak 3. sınıfta senin de gördüğün gibi ciddi rakiplerin var. Ve bazıları özellikle matematikte seni ciddi anlamda zorluyor. Ben bunda, bu arkadaşlarının çok çalışmalarının yanında, senin de çalışma biçiminde ilk iki sınıfa göre olumsuz anlamda değişen bir şeylerin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bunu bir düşün. Sonuçta tatili hak ettin. Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken bol kitap okumayı ihmal etme.

Karne Görüşü 7
Çalışmadığın için başarısızsın. İyi bil ki biraz gayret etsen çok şeyi değiştirebilirsin. Olumsuz şeyler söyleyip de seni üzmek istemem ama eğer çalışma biçimini değiştirmezsen (Aslında çalışmadığın için bir çalışma biçiminden de söz edilemez) başarılı olman çok zor. Başkası için değil, kendin için çalışmalısın. 4. Sınıfa yeni bir azim ve heyecanla başlamanı bekliyorum.
  
Karne Görüşü 8
İlk günden son güne kadar hep aynı heyecan ve azimle çalıştın. Bu çalışmanın karşılığını mutlaka alacaksın. Yeter ki sabır ve azimle son ana kadar çalışmaya devam et. Tatili fazlasıyla hak ettin. Hak ettiğin tatili doyasıya yaşarken kitap okumayı sakın ihmal etme.

Karne Görüşü 9
Sınıfta anlatılanları pekiştirmeni sağlayacak etkinlikleri yeterli düzeyde yapmıyor ve verimsiz çalışıyorsun. Derslere hazırlıksız geldiğini ilk karnende de belirtmiştim. Bu durumda istenilen düzeyde değişiklik olmadı. İlk döneme göre daha fazla sayfa da kitap okuduğunu gördüm. Ancak özellikle ders içinde arkadaşlarında gereksiz iletişimin konuları dinlemeni ve kavramanı engelliyor. Bundan vazgeçmeli ve en azından sınıfta tüm dikkatini derslerine vermelisin. Tatilde bol kitap okumayı ihmal etme.

Karne Görüşü 10
Düzenli çalışan bir öğrenci olduğunu ilk karnende de belirtmiştim. Ancak bu düzenli çalışma başarıya bir türlü dönüşemedi. Belki düzenli çalışman verim açısından yeterli düzeyde olmuyordur. Herhangi bir konuya çalışırken öğrenme amacıyla çalışmalısın. Yani sadece ödev yapma sorumluluğundan kurtulma amacı yeterli olmaz. Tatilde bol bol kitap okumayı ihmal etme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder