Örnek Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

Örnek Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Örnek Karne Görüşleri
Bir konuda görüş belirtmek genel itibari ile bir fikriniz yoksa zordur. Ama azıcık fikir sahibi iseniz sayfalarca görüş beyan edebilir tartışmalara katılabilirsiniz. Karne görüşleri de böyledir. Öğrencilerini yakından tanıyan, onların aileleri hakkında bilgi sahibi olup derslerini yakından takip eden bir öğretmen karne gününde de onun hakkında bir şeyler yazabilir. Bir sohbet ortamında herhangi bir konu tartışılırken fikir beyan etmek ve bu fikirlerini doğru düzgün ifade edip muhataplarını ikna etmek belli bir bilgi birikimi gerektirir.
Karne göüşleri

Öğretmen karne görüşleri ya da karne öğretmen görüşleri olarak adlandırabileceğimiz ve Öğrencilerimiz hakkında dönem ya da yıl sonunda karneye yazabileceğimiz görüşlerimiz mutlaka vardır ama zaman zaman bu konuda özlü sözlere, güzel sözlere ihtiyaç duyabiliriz. İşte Tarih derslerine kaynak sitesi bu konuda eksiğimizi giderip bir fikir olması açısından sizler için burada ki sayfayı oluşturduğu gibi şu an okuduğunuz sayfayı da oluşturmaktadır.

KARNE İÇİN YAZILAN ÖĞRETMEN GÖRÜŞLERİ

ORTA SEVİYE
Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine olan inancımla gayretlerinin artmasını temenni ediyorum…Daha fazla kitap okumaya gayret göstermelisin.

ÇOK İYİ ÖĞRENCİLER İÇİN
Derslerine gösterdiğin ilgi ve üstün başarından dolayı teşekkür ederim. Bu ilgi ve başarının devamını dilerim.Ayrıca öğrencime verdiği destekten dolayı velime de teşekkür ederim….

İYİ ÖĞRENCİLER İÇİN
Tebrik eder, bu başarılarının bir ömür boyu devam etmesini temenni ederim.Ayrıca öğrencime verdiği destekten dolayı velime de teşekkür ederim….

Çalışmalarına ara vermeden devam etmeli. Disiplinli ve düzenli çalışmayı aksatmamalısın. düzenli ve disiplinli çalışmanın seni başarıya götürdüğünü gördün. ikinci dönem de daha fazla çalışacağına inanıyorum. Sana güveniyorum. Daha fazla kitap okumaya gayret göstermelisin.

KÖTÜ ÖĞRENCİLER İÇİN
Verilen ödevleri aksatmadan yapar,kitap okuma alışkanlığını geliştirirsen, derslerine gereken özeni gösterir ve sınıfta öğretmenini daha iyi dinlersen başarının daha da arttığını göreceksin.

Karneye neler yazılabilir neler yazılmaz. Dersleri iyi olan ve olmayan öğrencilerimize neler yazılmalıdır bir fikir elbette zihnimizde vardır ama aşağıdaki sözler de bu konuda ufkumuzu açabilir.

Örnek karne görüşleri olması açısından sizler için derlediğimiz bu görüşlerden işinize yarayanı paragraflar arasından seçip kullanabilirsiniz. İsterseniz Türkçemizin kafiye özelliğinin en güzel şekilde yansıtıldığı manili karne görüşlerini kullanabilirsiniz. İsterseniz tarihimizde yaşamış büyüklerimizin birer altın misali bizlere miras bıraktığı özlü sözleri karne görüşleri olarak kullanabilirsiniz. Öğretmen karne görüşleri Elbetteki hazırdan kullanmak çoğumuz için kullanışlı olmayabilir. Ama ufkumuzu açması açısından işimizi görecektir. karne görüşleri olarak aradığımız ve inceleyerek kullandığımız karne görüşlerine kısa yoldan ulaşmak için google arama motorunu kullanabilirsiniz. Google arama moturunda Karne Öğretmen görüşleri yazarak linkler arasında kaybolmadan ulaşabilirsiniz. İmam hatip lisesi karne görüşleri, Lise karne görüşleri, meslek lisesi karne görüşleri, ilkokul karne görüşleri gibi tüm kategorilere ait karne görüşlerini bulabileceksiniz.

En zoruda 1. sınıflar için karne görüşleri yazmak olsa gerek. 1. sınıf Öğrencileri karne görüşlerini karnelerinde ilk defa görecekler ve bu sebeple onların anlayacağı dileden ve kısa öz ve sade dilde yazmak önemlidir. Gerçi Tüm sınıf seviyeleri için önemlidir ama sizler yinede karne görüşlerini genel olarak sade yazınız ve anlaşılır olmasına dikkat ediniz.
Karne Görüş Örnekleri aşağıdadır.

2. dönem karne görüşleri 8. Sınıf gibi olmasa bile her ortamda sizler için hazırladığımız bu sayfada 2013 karne görüşlerini, ve anasınıfı karne görüşlerini anlamlı karne görüşleri, ara karne görüşlerini bu sayfada bulabilecek ve öğrenciler hakkında fikirlerinizi beyan edeceksiniz.

Ara karne veli görüşleri de olur mu demeyin çünkü öğrencilerin kendilerini bir toplamaları ve bu sayede kendilerine çeki düzen verip zayıf derslerini düzeltmesi açısından belirtilmesi elzem olan bu değişik karne görüşlerini onlara belirtmelisiniz. Bunu isterseniz dini karne görüşleri sayesinde damardan girerek verebilir ve ona sorumluluklarını hatırlatırken isterseniz duygusal karne görüşleri ile onun duygularına hitap edip kendi ile başbaşa kaldığı zamanlarda kendini değerlendirmesini sağlayabilirsiniz.

Edebi karne görüşleri ile ona geçmişte yaşamış edebiyat büyüklerimizin ve söz üstadlarımızın tarihe not düşersenize söyledikleri sözlerle duygu dünyasına hitap edebilirsiniz.

Eğlenceli karne görüşleri, esprili karne görüşleri sayesinde Ünlü mizah ustalarımızın yaptığı gibi vermek istediğiniz mesajı mizahın gücünden yararlanarak tam hedefi on ikiden vurabilirsiniz.

yazdıklarınız etkileyici karne görüşleri gibi olmasa bile farklı karne görüşleri kategorisine girmeli yazdıklarınız hazir karne görüşleri baz alarak kullanabilirsiniz.

Hep dediğimiz gibi karne bilgileri görüşleri ya da karne ek görüşleri çok önem arzetmektedir. 

Karne görüş bildirme her Öğretmen arkadaşın yapması gereke bir şeymidir derseniz? Elbetteki karne görüş bilgileri son derece önemlidir. Daha önce yazdığımız gibi isterseniz bu makalelere bakabilirsiniz.

Karne görüş cümleleri kısa olmamalıdır. Kısa cümleler yazmak meramınızı yeterince anlatamamanıza neden olur. 

Karne görüş yazarak sürekli aynı siteden görüş almayın çünkü bu sizin ufkunuzu daraltır. Farklı bakış açıları yakalamnızı engeller. SAdece Tarih derslerine kaynak sitesinden de almayın. Karne verildiği günün öncesinde başlasın hazırlıklarınız. karne görüş notları tutun. Öğrencilerinizin listesi önünüzde olsun ve önceden bilin hangi öğrenci hakkında ne yazacağınızı. 

Karne görüş örnekleri 2. dönem ve ya 1. dönem farklı farklı olmaldıdır değil mi?
Karne görüş örnekleri 8.sınıf, karne görüş örnekleri lise, karne görüş yazıları 8. sınıf, karne görüş yazıları, karne görüş yazıları lise, karne görüş yazıları ortaöğretim, karne görüş yazısı, karne görüş yazma, karne görüşleri, karne görüşleri 1. Sınıf, karne görüşleri, 12. Sınıf, karne görüşleri 2. Dönem, karne görüşleri 2. Kademe, karne görüşleri 2.sınıf, karne görüşleri 2012,karne görüşleri 3. Sınıf, karne görüşleri 4.sınıf, karne görüşleri 5.sınıf, karne görüşleri 6, 7, 8,karne görüşleri 6.sınıf 2.dönem, karne görüşleri 7, karne görüşleri 7. Sınıf, karne görüşleri 7. sınıf 2. Dönem, karne görüşleri 8, karne görüşleri 8. Sınıf, karne görüşleri 9, karne görüşleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder