Öğrenci Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

Öğrenci Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Öğrenci Karne Görüşleri


Öğrenci Karne Görüşleri


Çok başarılı bir dönem geçirdin. Seni özellikle matematik dersinde çok başarılı buldum. Birinci dönem yaptıklarını ikinci dönem de devam ettirirsen çok başarılı bir yıl geçireceğinin şimdiden söyleyebilirim (Sınıf düzenini bozma hariç). Başarının devamı diliyorum.

Yeterince çalışmıyorsun. Derslere evde hazırlanmıyor, okulda öğrendiklerini evde gözden geçirmiyor ve  ve az kitap okuyorsun.Başarılı olmak istiyorsan bunların tam tersini yapmalı ve dersi çok iyi dinlemelisin.

Çok çalışmalı ve bol kitap okumalısın. Derslere hazırlıklı gelmeli ve dersi çok dikkatli dinlemelisin. Okuduklarını okuyup geçmemeli, anlamaya çalışmalısın. Ancak bu şekilde istenilen düzeye ulaşabilirsin.

Başarını devamını diliyorum. Çok verimli ve başarılı bir dönem geçirdin. Her anlamda örnek bir öğrenci oldun ve dinlenmeyi hak ettin.
Çok verimli ve başarılı bir dönem geçirdin. Her anlamda örnek bir öğrenci oldun ve dinlenmeyi hak ettin. Başarının artarak devam etmesini diliyorum.

Kapasitenin çok çok altında bir performans gösterdin. Çok daha iyisini yapabilirdin. Kitap okumaya çok önem vermeli, derslere hazırlıklı gelmeli ve dersleri çok dikkatli takip etmelisin.

Düzenli çalışan bir öğrencisin. Başarılı olmak için daha çok okumalı, öğretmeni iyi dinlemeli dersi derste öğrendikten sonra mutlaka evde pekiştirmelisn.

İlk iki sınıfa oranla çok iyi bir dönem geçirdin. Ancak özellikle öğretmeninin ede yapmanı istediği şeyleri ihmal ettin, önemsemdin ve yapmadın. Az kitap okudun. Sonuçta hala olman gereken yerde değilsin. İkinci dönem eksiklerini giderirsen çok daha iyi yerlere gelebilirsin.

Başarının devamın diliyorum. İkinci döneme hazırlık için tatilde bol bol okumanı ve dinlenmeni tavsiye ediyorum.

Başarını devamını diliyorum. Çok verimli ve başarılı bir dönem geçirdin. Her anlamda örnek bir öğrenci oldun ve dinlenmeyi hak ettin. Tatilde bira matematik çalışabilirsin.

Dersleri daha dikkatli dinlemeli ev etkinliklerini öğrenmek için yapmalısın. Tatilde bol bol okumaya devam etmeli özellikle matematikten problemler çözmelisin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder