2013-2014 Öğrenci Okul Karne Not Ortalaması Hesaplama, Takdir, Teşekkür Hesabı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 21, 2013

2013-2014 Öğrenci Okul Karne Not Ortalaması Hesaplama, Takdir, Teşekkür Hesabı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
2013-2014 Öğrenci Okul Karne Not Ortalaması Hesaplama, Takdir, Teşekkür Hesabı


Karne Not Ortalaması Hesaplama, öğrenciler için en çok ihtiyaç duyulan programlardan biridir. Takdir alabilmek için 85 puan ve üstü olması gerekmektedir. Teşekkür alabilmek için 70 puan ile 74.99 arasında bir değere sahip olmalıdır. Sınıf geçme puanı 2.5 notundan 50 puan olarak değiştirilmiştir. Sıfır diye bir not kalmamıştır ve artık en az geçer not 50 puan olarak değiştirilmiştir.
Not ortalamanızı ya da bir dersin ortalamasını, proje ile performans değerlerine sahip olan not ortalama hesaplaması sistemimiz için % 100 doğru sonuçları veren notunuzu bulabilirsiniz. Aşağıda bulunan yorum kısmına aldığınız belge türünü bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.

Online Karne Not Ortalamasını Hesaplamak için >>> TIKLAYINIZ



e okul karne hesaplaması, e okul notları hesaplama, e okul notu hesaplama, e okul takdir teşekkür hesaplama, e okul takdir teşekkür hesaplaması,e okul taktir teşekkür hesaplama, ilköğretim not hesaplama, imam hatip not ortalaması hesaplama, karne ortalamasi hesaplama, lise not hesaplama, not ortalamasi hesaplama, puan hesaplama, takdir teşekkür hesaplama, takdir teşekkür hesaplaması, taktir tesekkur hesaplama, tesekkur takdir hesaplama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder