Yazılı Sınav Analizi Programı 2013-2014 Yeni Müfredat Uyumlu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 21, 2013

Yazılı Sınav Analizi Programı 2013-2014 Yeni Müfredat Uyumlu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Yazılı Sınav Analizi Programı 2013-2014 Yeni Müfredat Uyumlu


2013-2014 Yeni Müfredat Uyumlu Yazılı Sınav Analizi Programı 
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz yazılı sınavlarımızı bir bir yapmaya başladık ve öğrencilerimiz genelde geçme notu 50 puan olan GEÇER notunu almakta zorlanmaktadır. Aslında eğitim sistemimizde çatlaklığın ne kadar ciddi olduğunun farkına varmaktayız. Yapılan yazılı sınavlara göre öğrencileri değerlendirmek yerine proje, performans tabanlı beceriye yönelik değerlendirme yapmak gerekmektedir. Not sistemi, yazılı sınavlar öğrencilerin kendilerini doğru analiz etmelerine olanak vermemektedir maalesef.
2013-2014 Ortaöğretim Yönetmeliği'nin değişmesi ile öğrenci sınıf başarı ortalamasının % 50 ve üzeri olması gerekmektedir. Yaptığımız yazılı sınavların analizlerini gösteren bir excel formatı sınav analiz yazılısı için program gerekmektedir. Aşağıda 35 öğrenci ve 25 soruluk yazılı yoklama sınav analiz programı yer almaktadır. Bu yazılı sınav analizexcel formatlı programı bende detaylı olarak inceledim ve kullanmaya karar verdim ve bu programı sizlerle de paylaşmak istedim. Konularınızı kendi isteiğinize göre giriyorsunuz, öğrenc, bilgilerinizi giriyorsunuz soru sayısı vb bilgileri girdiğiniz zaman 1.dönem 1.yazılı sınav analizi, 1.dönem 2.yazılı sınavları analiz, 1.dönem 3.sınav soruları analizlerini 1.dönemin detaylı açıklamalarını görebilirsiniz. 2.dönem 1.yazılı yoklama sınavı analizi, 2.dönem 1.sınav soruları tahlil analizi, 2.dönem 3.sınav soruları yazılı analiz şeklinde grafiksel olarak, yüzdesel olarak ve değerlendirme raporu yazmaya elverişli olarak tasarlanmış bir programdır.
Emeklerinden dolayı Yazılı Sınav Analiz Programı 2013-2014 Excel formatını hazırladığı için arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.





7 sınıf sosyal bilgiler sınav analiz programı, Boş yazılı sınav analiz formu, ilköğretim yazılı sınav analiz programı, sınav a, Sınav Analiz Excel Dosyası,sınav analiz programı indir, yazılı sınav analiz formu, Yazılı Sınav Analiz Programı Egitimhane, yazılı sınav analiz programı indir, yazılı sınav analizi, yazılı sınav analizi nasıl yapılır örnek, yazılı sınav analizi örneği indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder