okul ogrenci kurulu kasim ayi toplantı tutanagi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 05, 2013

okul ogrenci kurulu kasim ayi toplantı tutanagi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Okul Öğrenci Kurulu Kasım Ayı Toplantı Tutanağı



.......................  Okulu  Öğrenci Kurulu Kasım ayı olağan toplantısında aşağıdaki gündem maddeleri görüşülmek üzere 02.11.2009 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında saat 12:40’ta toplanılmış olup yapılan görüşmeler belirtilmiştir.



KASIM
       1.Ekim ayı çalışmalarının değerlendirilmesi
       2.Öğrenci sorunlarının dinlenmesi.
3.Öğrenci sorunlarına çözüm yollarının konuşulması.
4.Öğrenci – öğretmen ilişkilerinin konuşulması.
5.Öğrenci kılık ve kıyafetleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
6.Okul ve sınıf temizliği hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
7.Okul ders araç ve gereçlerini kullanımı hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
8.Okul disiplini ve kuralları hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
9.10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası çerçevesinde yapılabilecek etkinlik ve çalışmaların ele alınması.
10.24 Kasım Öğretmenler Günü yapılacak çalışmaların ele alınması.

Okul öğrenci kurulu rehber öğretmeni Ferhat ÇIKRIK tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından,saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu
  1. Ekim ayı çalışmaları değerlendirilerek ;
Sbs kütüphanesi oluşturulması yönünde okul idaresi ile görüşülmesi gereği belirtilmiştir.
Okulumuzda bundan sonraki Belirli Gün ve Haftalarda çeşitli yarışmalar düzenleneceği, bunlardan İlkinin 24 Kasım Öğretmenler  Günü’nde olacağı belirtilmiştir.
  1. Öğrenci sorunları dinlenilmiş;

4-A Sınıfı Temsilcisi Zeynep Dilan ÇAVUŞOĞLU; Sınıflarımızdaki bazı öğrencilerin yaramazlığından dolayı derslerimizi sağlıklı bir şekilde işleyemiyoruz. Bunun çözümünü istiyorum.
6-A Sınıfı Temsilcisi Asım Emir ÇUBUKCUOĞLU; 6-A sınıfının düzensiz yapısının giderilmesini istiyorum , bu yüzden öğrencilerin uyarılmasını istiyorum.
7-A Sınıfı Temsilcisi; Buğra BAŞER  Derslerde anlatılan konulardan sonra bol etkinlik çalışması yapılmasını istiyorum,bu şekilde bilgilerimiz daha kalıcı oluyor.
3-A Sınıfı Temsilcisi Şimal ALBAYRAY; Beden Eğitimi dersinde kullanabileceğimiz araç-gereçlerin arttırılmasını istiyorum.
3.Öğrenci sorunlarına çözüm yolları konuşuldu;.
Sınıflarımızda sınıfın genel düzeni sürekli olarak bozan öğrencilerin tespit edilerek,sınıf öğretmenleri ve gerekirse okul idaresi ile görüşüleceği belirtilmiştir.
Okulumuz 6-A sınıfının  düzensizliğinin giderilmesi için neler yapılabileceği konusunda okul idaresi ile görüşüleceği belirtilmiştir.
Derslerde anlatılan konuların ardından farklı ve çeşitli etkinliklerin sayısının arttırılması konusunda branş ve sınıf öğretmenleri ile görüşülerek,kalıcılığın arttırılmasının sağlanmaya çalışılacağı belirtilmiştir.
Okulumuzda Beden Eğitimi derslerinde  çocukların kullanacağı araç –gereçlerin artırılması  için okul idaresi ile görüşüleceği belirtilmiştir.
4.Öğrenci-öğretmen ilişkileri hakkında Ferhat ÇIKRIK: “Öğretmenle öğrenciler arasında karşılıklı saygının sağlıklı bir sınıf atmosferi için lüzumludur, böyle bir sınıfta öğrenciler öğretmenlerini hem sevecekler hem sayacaklar;çünkü öğretmenlerinin kendilerini sevdiğinden emindirler, aynı zamanda öğretmen onların kişiliklerine saygılıdır. Bu durumdan doğacak güven ise oldukça önemlidir. Öğretmen öğrenci ilişkileri sıhhatli ve mutlu bir hava içinde olursa, sınıfta rahat, korkusuz, kuşkusuz bir hava esmektedir ki bu öğrencilerin her türlü bilgiyi kolaylıkla öğrenebilecekleri en uygun zamandır” denilmiş ve öğrencilerimizin de bunların farkında olarak hareket etmeleri gerektiği belirtilmiştir.
5. Ferhat ÇIKRIK tarafından;öğrenci kılık kıyafetlerinde birlik, bütünlük, uyum ve düzen olması gerektiğini, toplumumuzun özelliklerine uygun tavır, tutum ve alışkanlıklar kazandırmak gerektiği ve temsilci öğrencilerimizin de bu konuda örnek teşkil etmeleri gerektiğini belirtilmiştir.
6.Temizliğin,sağlığı ve düzeni beraberinde getireceği belirtilerek,sınıflarımızda ve okulumuzda öğrencilerin kendi üzerlerine düşen görevleri yapmaları gerektiği ve temsilci öğrencilerimizin de bu konuda örnek teşkil etmeleri gerektiğini belirtilmiştir.
7.Okulumuzda bulunan araç-gereçlerin düzenli kullanılması gerektiği ve herkese yönelik olduğu bilinci ile kullanılması belirtilmiştir.
8.Okulumuzda arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize karşı davranış şeklimize her an dikkat etmemiz gerektiği,karşılıklı saygı,sevgi ve anlayış içerisinde çözülemeyecek problemin olmadığı belirtilmiştir.
9.10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile programı Folklor Kulübü’nün hazırladığı belirtilerek,kulübün çalışmalarında etkin bir şekilde bulunulacağı belirtilmiştir.
         10.24 Kasım Öğretmenler Günü programını Meslek Tanıtma  Kulübü ile Folklor Kulübü’nün ortak olarak hazırladığı ,ayrıca bu güne yönelik şiir ve kompozisyon yarışması yapılacağı hatırlatılmıştır ve bu programda kurulumuzun da kulüplerle iş birliği içerisinde olacağı belirtilmiştir.
         11. Toplantı, katılan öğrencilerimize teşekkür edilerek,sonlandırılmıştır.



  Ferhat ÇIKRIK                              Taha Melih BAYRAM                       Kubilay ÖZDEMİR
 Öğ.Kurulu Rehber  Öğrt.                   Öğ.Kurulu Başkanı                   Öğ.Kurulu Bşk.Yrd.

Alanur AK                                      Ali Batu ÇAKAL                                     Bora BAĞCIOĞLU
1-A sınıfı temsilcisi                     1-B sınıfı temsilcisi                                1-C sınıfı temsilcisi                                                                                                          
Yasin ASLAN                               Göksu GÜNEY                                       Hilal KARGIN
2-A Sınıfı Temsilcisi                    2-B Sınıfı Temsilcisi                            2-C Sınıfı Temsilcisi                                
  Şimal  ALBAYRAK               Zeynep D. ÇAVUŞOĞLU                       Mert BOZKURT                      
3-A sınıfı Temsilcisi                   4-A Sınıfı Temsilcisi                           5-A sınıfı Temsilcisi                      

   Asım E.ÇUBUKÇUOĞLU       Emrecan GÜL                      Buğra BAŞER

6-A sınıfı Temsilcisi            6-B Sınıfı Temsilcisi               7-A Sınıfı Temsilcisi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder