TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 23, 2019

TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma

TikTok takipçi ve beğeni arttırma nasıl oluyor? Takipçi sayımı nasıl arttırırım? Bu makalemizde kesinlikele TikTok takipçi arttırma, beğeni arttırma hilesi tarzında birşeyden bahsetmeyeceğiz.


2018 yılında dünyanın en çok indirilen iPhone uygulaması TikTok popülerliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl bünyesine Musically uygulamasınıda katarak hızla büyümesine devam eden TikTok şuan için aylık 500 milyon aktif kullanıcı tarafından kullanılıyor. Yakında TikTok uygulamasında kısa video reklamlar yayınlayarak gelir elde etmek mümkün olacaktır. Durum böyle olunca şimdiden herkes TikTok hesabını daha popüler hale getirmek için uğraşıyor.

TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma
TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma

Peki TikTok takipçi ve beğeni sayısını arttırmak için ne yapmak gerekiyor?

Gerçekten iyi oranda aktif takipçi sayılarına ulaşmak istiyorsanız bazı püf noktalara çok dikkat etmeniz gerekiyor. İlk olarak karar vermemiz gereken şey bu işi eğlence amaçlımı yapıyorsunuz, yoksa hesabınızda büyük bir kitleye hitap etmek ve bu işten gelir elde etmek mi istiyorsunuz?

Eğer ikinci seçeneği seçtiyseniz takipçi arttırmak için artık basit, anlık ve spontane çekilmiş kısa videolardan vazgeçmeniz gerekiyor. Daha profesyonel ve gerçekten ilgi çekici videolar çekerek profilinizi merak uyandıracak hale getirmeniz gerekiyor.

TikTok uygulaması Google reklamların kullandığı algoritmaya benzer bir algoritma kullanmaktadır. Yani daha önce izlenilen videoların bazı özelliklerini sizin geçmişinizde kayıt altına alarak daha sonra izlediğiniz videolara benzer videoları sizlere öneriyor. TikTok video önerileri tamamen sizin ilginizi çekecek videolara göre düzenlenmektedir. Bu özelliğide TikTok takipçi arttırmada kullanacağız.

TikTok uygulamasının püf noktalarını vermeden önce çevrenizdeki kişileri ve diğer sosyal ağlardaki arkadaşlarınızı TikTok uygulamasında ekleyerek takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.


Tik Tok toplu arkadaş daveti nasıl yapılıyor?
→ Tik Tok uygulamasında profilinize girin

→ Sol üst köşedeki Profil + simgesine tıklayın

→ Rehberdeki Arkadaşları Bul yada Facebook Arkadaşlarını Bul seçeneklerinden birini seçin

→ Uygulamayı kullanan tüm arkadaşlarınızın  listesi çıkacaktır.

Bu menüyü kullanrak Tik Tok uygulamasını kullanan tüm arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz

TikTok takipçi arttırma | Beğeni arttırma
→ TikTok kullanıcı adı seçimi nasıl olmalı?
Takipçi arttırmada en önemli konulardan bir taneside kullanıcı adı seçimidir. Tüm sosyal medya uygulamalarında kullanıcı adı popüler hesapların en önemli özelliklerinden bir tanesidir. Akılda kalıcı ve ilgi çekici bir kullanıcı adı bulmalısınız.

Tiktok kullanıcı adınızı değiştirmek için TikTok Kullanıcı Adı Değiştirme makalemizi inceleyebilirsiniz.


→ TikTok uygulamasında çekeceğiniz video konusunu nasıl belirlemelisiniz, içerik ne olmalı?
TikTok Home tuşuna basarak ana sayfadaki popüler videolarda ilgi çeken ve ciddi izlenme sayısına ulaşan videolarda gezinti yapın. Yaptğınız araştırma sonucunda şuan en çok ilgi çeken konulardan bir tanesini seçerek işe başlayabilirsiniz. Yada özgün daha önce hiç çekilmemiş videolar çekmelisiniz.

Hemen ilgi çekici bir TikTok videosu çekmek için TikTok Video Çekme makalemizi inceleyebilirsiniz.


→ TikTok videolarını ilgi çekici hale getirin!
Videoların daha fazla kişiye önerilmesi sonrasında takipçi ve beğeni sayınızın artması için çekmiş olduğunuz video içeriği ilgi çekici hale getirmeniz gerekiyor. Videoya eklenecek efektler ve filtreler izlenme oranlarını ciddi miktarda arttıracaktır.

Aşağıdaki makalelerimizden yardım alarak videolarını çok daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder