Tik Tok Güzelleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 23, 2019

Tik Tok Güzelleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Tik Tok Güzelleri

Son döneme damga vuran uygulamalar arasında ilk sırada yer alan mesajlaşma uygulaması Tik Tok dünyanın en çok indirilen İphone uygulamaları arasında ilk sırada yer aldı. Son yıllarda en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları arasında Tik Tok ilk sırayı kapmış gibi görünüyor. Peki Tik Tok nedir? Nasıl kullanılır?


Tik Tok Güzelleri
Tik Tok Güzelleri

Tik Tok nedir? Tik Tok nasıl kullanır?
Son yılların en çok indirilen uygulamaları arasında elbetteki mesajlaşma uygulamaları geliyor. Facebook Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinin değilde mesajlaşma uygulamalarının ilk sırada yer alması sizi de biraz şaşırtmış gibi. Peki Tik Tok nedir? Nasıl kullanılır? 

Tictoc, iOS, Android ve Windows sürümü olan bir mesajlaşma servisi. Tictoc ile fotoğraf, video, müzik, bulunduğunuz yer, ders notları ya da aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşabiliyorsunuz.

Hem telefonda hem de bilgisayarda kullanılabilen Tictoc, ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Uygulama üzerinde sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçenekler de bulunuyor. Uygulamaya yakında eklenecek bir özellik olan Sticker ile sevdiklerinizle bu tip paylaşımlar da yapabileceksiniz.

Kulüpler
Tictoc‘un ilginç bir özelliği ise Kulüp kurabilme. Bu sayede kullanıcılar bu kulüplere katılabiliyor ya da kendi kulüplerini kurabiliyorlar. Kulüplerde sadece sohbet değil aynı zamanda paylaşım ya da güncel konuları yorumlayabiliyorsunuz.

Grup mesajlaşma
Kulüplere ek olarak birden fazla arkadaşınızla Tictoc üzerinden de mesajlaşabiliyorsunuz. Bu sayede tek bir mesajı bütün bir grup görüyor ve hepsiyle aynı anda paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Ücretsiz bir uygulama
Ücretsiz bir uygulama olan Tictoc ile bilgisayar ve akıllı telefon arasında dosya transferi de yapılabiliyor. Yani kendi dosyalarınızı bilgisayar ya da telefon arasında paylaştırabiliyorsunuz. Tictoc benzerlerinden farklı olarak Windows işletim sistemi üzerinde de çalışan bir yazılıma sahip. Bu sayede cep telefonu ile bilgisayar arasında dosya alış verişi yapılabiliyor. Bu da benzer servislerle bulunmayan bir özellik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder