Lassie Kitap Özeti Eric Knight - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 29, 2019

Lassie Kitap Özeti Eric Knight

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Lassie Kitap Özeti Eric Knight

Lassie Kitabının Özeti Eric Knight, Lassie, Lassie Kitabının Özeti, Lassie Kitabının Yazarı, Lassie Kitabıyla İlgili Örnek Özetler,



Kitabın Adı: Lassie

Kitabın Yazarı: Eric KNIGHT

Lassie Kitap Özeti Eric Knight
Bir köyde akıllı bir köpek varmış. Adı ise Lassie idi. Lassie’ nin sevdiği  sahibi Joe’dir.Lassie her sabah Joe’nin okulunda çıkmasını bekler. Joe ‘nin ailesi fakirmiş. Bu köyün en zengini Dük’tür. Dük’ün torunu Lassie görür ve onu almak ister.Dük hemen Joe ‘nin evine gitmiş.Joe fakir olduğu için Lassie’yi satmak zorunda kalmış.Joe karşı çıkmış.Babası onunla konuşmak içi ovaya gitmiş ve konuşmuş.”Joe bak oğlum biz fakir olduğumuz için Lassie’yi satmak zorunda kaldık.    Joe bunun doğru olduğuna inanmak zorunda kaldı.Dük Lassie’yi kafese kapatmış.Eski evinden daha iyi  bakıyorlarmış  ama Lassie defalarca kaçmış ama artık Joe onu yanında istememiş.

lassieJoe uzun bir yolculağa çıkmış.Uzun süre gittikten sonra geri dönmüş. Joe çok hastaymış nerdeyse ölcekmiş.Ama biraz iyileşmeye başladı.Dük’ün evinden kaçarak Joe’nin evine kaçmış ama birdaha Dük onu istememiş. Lassie’nin uları olmuş Dük’ün torunuyla birlikte Joe oynamışlar önden Lassie ve yavruları koşarak eğlenmişler.

— SON —

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder