Aldatan erkekteki davranış değişiklikleri nelerdir - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Aldatan erkekteki davranış değişiklikleri nelerdir

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Aldatan erkekteki davranış değişiklikleri nelerdir

Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldattığından mı şüpheleniyorsunuz? Son zamanlarda partneriniz garip mi davranmaya başladı? Emin değilsiniz ama şüpheleriniz mi var?


Belki ortada ipuçları vardır, belki de sadece bir yanlış anlama. Ancak aldatılmak birçok kadının ve tabii ki erkeğin başına sıklıkla gelen bir durum. Aldatan erkek karısına nasıl davranır, nasıl tepkiler verir sorusunun cevabını merak ediyorsanız içeriğimizi okuyun.

Bu yazımızda anlattığımız durumlar yalnızca olasılıktan ibarettir. Bu maddeler eşinizin sizi kesinlikle aldattığı anlamına gelmez. Bu sebeple elinizde net bir kanıt olmadan fevri davranışlarda bulunmamanızı öneririz.

Aldatan erkekler nasıl davranır?
1) Aniden sizinle eskisinden daha çok ilgilenmeye başlar.  

Bunun nedeni hissettiği suçluluk duygusudur. Yasak ilişkisi devam ettiği sürece size olan ilgisi de aynı oranda artacaktır. Bu durumun bir diğer sebebiyse sizin şüphelenmemenizi istemesidir.

2) Sizi durup dururken hediyelere boğar

Eskiden evlilik yıldönümlerini, sevgililer günü ve diğer hiçbir özel günü hatırlamayan adam birden sizi hediyelere boğuyorsa ortada bir tuhaflık vardır. Bunun sebebi hissettiği suçluluk duygusu ve vicdanını dindirme isteği olabilir. Böylece kendini daha iyi hisseder.

3) Sizinle eskisinden daha sık kavga etmeye başlar

Size aniden kızıp parlaması, gizli aşığı ile buluşabilmek için evi terk etme bahanesi olabilir. Böylece siz, o kızgın olduğu için bir süre uzak kaldığını sanırken o sevgilisiyle gününü gün edebilir. Ya da yaşadığı karışık hisler yüzünden, sizi aldattığı için duyduğu suçluluk yüzünden stres altında hissedebilir ve bu yüzden kavgalar yaratabilir.

4) Sizinle olan iletişimini en aza indirebilir

Aynı evin içinde yaşamanıza rağmen hiç konuşmuyor musunuz? Sizinle konuşmaktan kaçıyor mu? Bunun sebebi size karşı artık bir his beslememesi ve hislerinize artık aldırış etmemesi olabilir. Size olan ilgisi bitmiş ve sizden soğumuş olabilir.

5) Çocuklarınıza giderek daha az ilgi göstermeye başlar

Aldatan erkekler yalnızca karılarına karşı değil, çocuklarına karşı da soğuk davranmaya başlayabilirler. Bazı durumlarda erkekler ailelerini omuzlarında bir yük gibi görür ve çocukları da onu evine ve evliliğine zorla bağlayan birer etken olarak görüp onlardan uzaklaşabilirler.

6) Artık sizinle sevişmek istemiyordur

Bir erkek sizden soğuduysa ve yeni bir aşka yelken açtıysa kendini yeni sevgilisine saklayabilir ve cinsel anlamda sizden uzaklaşır. Artık sizi çekici bulmuyordur ve sizinle cinsel yakınlaşmalardan kaçınabilir. Ya da sizinle sevişirken duygusuz ve sıkılmış gözükebilir.

7) Uyandığında aklı karışmış görünebilir

Bazen aldatan bir erkek, uyandığında nerede olduğunu anlamaya çalışabilir; bunun sebebi kendi evinde mi yoksa yasak aşkının evinde mi olduğunu idrak etmeye çalışmasıdır.

8) Size karşı öyle tuhaf davranır ki arkadaşlarınız bir sorun olup olmadığını sormaya başlar

Bazen yaşadığınız ilişki gözünüzü köreltir ve karşınızdakinin kötü davranışlarını fark edemezsiniz. Ancak arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız partnerinize karşı objektif bir bakış sahibi olduğu için ortada ters bir durum, bir gerginlik, anlaşmazlık olduğunu kolayca sezebilir. Arkadaşlarınızın dediklerine kulak verin.

9) Sorduğunuz basit sorular karşısında gereğinden fazla öfkelenir

O gün nerede olduğunu, neler yaptığını sırf meraktan, muhabbet etmek için sorduğunuzda size karşı korumacı bir tavır takınarak aniden sinirlenebilir. Bunun sebebi sizin ondan şüphelendiğinizi düşünmesi ve üste çıkmak için şiddetli tepkiler vermesi gerektiğini sanmasıdır.

10) Uyku alışkanlıkları değişir

Aniden açıklanamayan bir yorgunluk ya da uykusuzluk hali ya da kabuslar, uykuda konuşma hali baş gösterebilir. Aldatma duygusunun verdiği suçluluk ve endişe hali kendini uykuda yansıtabilir. Yaşadığı stres kendini böyle dışa vurabilir. Ayrıca sizden uzaklaşıp kanepede ya da çocukların yanında uyumaya başlaması da bir işaret olabilir.

11) Sizinleyken telefonunu uçak moduna almaya başlar

Böylelikle ona gelen mesajları ya da aramaları fark etmeniz imkansızlaşır. Siz telefonunun açık olduğunu sanırsınız ancak herhangi bir etkileşim yakalayamazsınız.

12) Telefonla eskisinden çok vakit geçirir

Sürekli sevgilisiyle mesajlaşmalar ve konuşmalar yaşanabilir. Sizden uzak, bahçede, tuvalette gizli gizli sevgilisiyle konuşabilir. Kiminle konuştuğunu sorduğunuzda gergin, sinirli ya da panik halinde olabilir.

13) Aniden dış görünüşüne ve bakımına fazla özenmeye başlar

Her gün aynada uzun zaman geçirmeye başlar, parfümünü değiştirir, sürekli yeni kıyafetler almaya başlar, eskiden fazla duş almadığı halde her gün hatta günde iki kez duş almaya başlar… Eğer hayatına yeni bir kadın girdiyse onu etkilemek için görünüşüne çok daha fazla önem verecektir.

14) Gece geç saatlere kadar çalışmaya başlar

Aniden işi mi çıktı? Yarına yetiştirmesi gereken çok önemli bir projesi mi varmış? Eğer mesaiye kalma durumu artık sürekli hale geldiyse, eskiye oranla çok daha fazla mesaiye kalıyorsa şüpheli bir durum ortaya çıkabilir ancak siz yine de temkinli olun çünkü gerçekten çalışıyor olma ihtimali yüksek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder