Pozitif Düşüncenin Gücü - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 05, 2018

Pozitif Düşüncenin Gücü

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Pozitif Düşüncenin Gücü

Eğer hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız, iyileştirebilirsiniz. Eğer kısılıp kaldığınızı düşünüyorsanız ve bu da averajın altında bir hayat ise, muhtemelen orada kalacaksınız.


Bu yüzden başarılı bir hayata doğru giden yolda, düşüncelerinizi bir üst seviyeye geçirmek isteyeceksiniz. Bir kere bunu yaptığınızda, diğer her şey kendiliğinden yerine oturacaktır. Her şey bir kenara, düşünceleriniz davranışlarınıza, davranışlarınız alışkanlıklarınıza ve alışkanlıklarınız da hayatınızı yaratmaya öncülük edecektir.

Pozitif Düşüncenin Gücü
Pozitif Düşüncenin Gücü

O zaman, bir dahaki zorlu mücadelenizde ne düşüneceksiniz? Çünkü düşündükten sonra yapacaksınız da. Düşüncelerinizi kendi tarafınıza çektiğinizde, potansiyelinizi görüp hayretler içinde kalacaksınız.

İşte size mükemmel bir hayata giden yolda düşüncelerinizi geliştirmek ve böylece pozitif düşüncenin gücünden yararlanmak için 9 yol:

1. Hemen Kendinizle Konuşun
Bu tavsiyeyi, pozitif kalarak ve hedeflerinize ulaşmak için bilinçaltınıza doğru talimatları vererek yerine getirebilirsiniz. Evet doğru, size kendinizle konuşma izni veriyoruz. Hem de çok. Yüksek sesle. Sadece doğru şeyleri söylediğinizden emin olun.

İlgili Yazı: İç Konuşmanın İnanılmaz Gücü

2. Negatif İç Konuşmadan Kaçının
Birçok insan hedeflerine ulaşmak için atmaları gereken ilk adımdan önce, kendilerini bu hedeften uzaklaştırıyor. Negatif düşüncelerden kaçmayı öğrenerek ve pozitif kalmaya odaklanarak daha iyisini yapabilirsiniz.

İlgili Yazı: Kendinizden Şüphe Etmeyi Nasıl Durdurursunuz?

3. Pozitif Bir İnanç Sistemi Benimseyin
Düşünceler aslında somuttur. Sizin gerçekliğinizi yaratırlar. Düşünceleriniz de inançlarınızın bir ürünüdür. Kendinize ciddi bir soru sorun: düşünceleriniz size yardım mı ediyor yoksa incitiyor mu? Eğer düşünceleriniz yaşamak istediğiniz hayatı yaratmaya izin vermiyorsa, düşüncelerinizi başka bir seviyeye taşımanın vakti gelmiştir.

İlgili Yazı: Düşüncelerinizi Daha Başarılı Bir Hayat İçin Değiştirin

 4. Başarıya Giden Yolu Düşünün
Başarılı insanlar sağlık, zenginlik gibi konularda iyimser düşünmeye eğilimlidir. Hayatınızda meydana gelen olaylardan öğrenmek ve böylece olgunlaşmak da sizin elinizde, bu olayların bir kurbanı gibi davranmak da.

5. Beklentilerinizi Hızlandırın
Eğer hayatınızda büyük şeyler olmasını ummazsanız, oldukları zaman farkına varmayacaksınız. Büyük günlerin arkanızda kaldığına değil, hala önünüzde olduğuna inanmalısınız. Bu düşünceyi benimseyene kadar, hayatınız neşe, başarı ve mutlulukla yeterince dolu olmayacaktır.

6. Evet Deyin
Hayata “evet” demeye başladığınızda mükemmel şeyler olmaya başlar. Daha tutkulu olursunuz. Hayattan daha fazla keyif alırsınız. Daha fazla risk alırsınız bu da daha hızlı büyümeniz ve olgunlaşmanız anlamına gelir. “Evet” diyerek potansiyelinizi yaşayabilir ve bu serüvenin tadını çıkarabilirsiniz.

İlgili Yazı: Tutkunuzu Özgür Bırakın ve Başarıya Cüret Edin

7. Beyninizdeki Çöplükten Kurtulun
Herkes zihinsel bir yük taşır. Ama en mutlu ve en başarılı insanlar bu çöplüğü pozitif düşünceyle değiştirir. Hiç bitmeyen bu döngüden kurtulmak iyimser ve mutlu yaşamak için gereklidir.

8. Hedeflerinize Giden Yolda Yaptığınız Hareketleri Günlük Hale Getirin
Başarı birkaç basit davranışın günlük tekrar etmekle yakalanır. Ne fazla, ne eksik. Sağlıklı, mutlu ve sağlıklı bir insan düşündüğünüzde bu insanın bazı şeyleri sürekli yaptığını görürsünüz. Hayatı fazla karmaşıklaştırmayın, nerede olmayı istiyorsanız, sizi oraya ulaştıracak şeyleri düzenli bir şekilde yapın ve başarana kadar ısrar edin.

İlgili Yazı: Beyninizi Yeni Bir Alışkanlık Kazandırmak İçin Nasıl Kandırırsınız?

9. Büyük Düşünün, Büyük Hayal Edin, Büyük Oynayın
Birçok insan averaj bir hayatla yetinir. Eğer sizin de istediğiniz gerçekten buysa, bu mükemmel. Ama bazıları daha fazlasını ister. Hayattan ne istediğinizi kararlaştırın ve pozitif düşünceyi onu elde etmek için kullanın. İşte bu kadar basit.

O zaman büyük bir mücadeleyle karşı karşıya kaldığınızda doğru düşünerek başarıya ulaşabileceğinizi unutmayın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder