Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmak İçin - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 05, 2018

Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmak İçin

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmak İçin

Var olan durumunuzdan artık yoruldunuz mu? Başka bir şey yapma kapasitesiniz olduğunu biliyor musunuz? Daha az sıradan bir yaşam ister misiniz?


İnanın, bundan sonrası benim hikayem. Hayatınızın bir anda değişebileceğinin kanıtıyım ben. Babamın karaciğer kanserini yenişine ve iyileşmesine tanık olunca, tam bir dönüşüm geçirmeyi başardım. İşte siz hayatınızda kalıcı ve pozitif değişiklikler yapmanıza yardım edecek, benim de kullandığım birkaç teknik…

Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmak İçin
Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmak İçin

Ama Önce… Her Şeyin Mümkün Olduğuna İnanın…
Gautama Buddha yüzlerce yıl önce şunu söylemiş. “Siz düşüncelerinizin sonucusunuz”. Her şeyin mümkün olduğu dünyada, siz de kendiniz için istediğinize ulaşabilirsiniz. Ama önce o yöne doğru düşüncelerinizi değiştirmelisiniz. Bir kere yapabileceğinize inandınız mı, güzel günlerin silueti görünmeye başlayacak.

Hayatınızda ciddi değişiklikler yapmak elbette ki zaman alacak. Ama ilk yapılması gereken konfor alanınızı genişletmek ve durgunluğunuzu kırmak için bir istek geliştirmeniz.. Çünkü doğal yapımız itibariyle, bizim için en iyi olan şeyden önce, bize tanıdık ve kolay gelen şeye eğilimimiz var. O yüzden bu yapıyı bozmak çok önemli.

 Harekete Geçin ve Parçası olun
Bu sürecin bir parçası olarak, inanç noktasında sıçrayışlar yapmanız gereken anlar olacak. O sıçrayışı yaptığınızda yolun açılacağına emin olabilirsiniz. Kısa vadede rahatınızı bozarak, uzun vadede çok rahat olacağınızı fark edeceksiniz.

Kendimden şüphelendiğim, devam edemeyeceğimi düşündüğüm zamanlarım oldu. Sizin de olacak.

Önemli olan odaklanmış ve pozitif kalabilmek. Öyle olmasanız bile öyleymiş gibi yapın. Evet, başarana kadar gerektiğinde rol yapın. Başardığınızda nasıl olabileceğinizi hayal edin.

Hayatta İstediğiniz Şeye Ulaşmanın 3 Yolu:

1. Ne istediğinizi Belirleyin
Açık, net ve kendinize karşı dürüst olarak ne istediğinize karar verin. Zihninizde bunu canlandırın. Yaratıcılığınızın bu resmi tamamlamasına izin verin.

2. Hedeflerinizi Yazdığınız Bir Panonuz Olsun
Hedeflerinizin yazılı olduğu ve sürekli görebileceğiniz bir panonuz olması motivasyonunuzun devam etmesini sağlayacaktır. Hedefleriniz bu şekilde zihninize kazınacak ve vazgeçmenizi engelleyecektir.

3. Pozitif Olun
Kendinizi pozitif şeylerle besleyin. Şu anki durumunuzdan memnun değildiniz ve bir değişiklik yapmaya karar verdiniz. Artık geleceğe bakmalısınız. Hala değişmeyen, istemediğiniz birçok şey olabilir. Ama bunların sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyin. Ve yapmaya devam edin, çıktığınız bu yolda ilerlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder