Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 22, 2018

Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler

Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler
Waterproof yani suya dayanıklı rimeller sudan etkilenmeyecek şekilde geliştirildiğinden gözden çıkarılması zor olabilir. Suya dayanıklı rimel nasıl çıkar, temizlenir? Makalemizde bu maskaradan kurtulmanızı sağlayacak yöntemlere yer verdik.


1.Yöntem Makyaj Temizleyicisi Kullanma

Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler
Waterproof Su Bazlı Rimel Nasıl Temizlenir? Doğal Yöntemler

1.Göz makyajı temizleyicisi kullanın. Özellikle su geçirmez rimel için tasarlanan bir çok göz makyajı temizleme ürününü piyasada bulabilirsiniz. İyi bir makyaj çıkarıcı ürün göz makyajını hızlı, güvenli ve etkili bir şekilde çıkaracaktır. Cildiniz hassassa her zaman hipoalerjenik ürünler kullanın. Hipoalerjenik ürünlerin içeriği cildinize daha az zararlıdır. Lancôme, Clarins, Elizabeth Arden gibi iyi bilinmiş markaları tercih edin.

2. Yöntem Hindistan Cevizi Yağı Kullanın

Katı haldeki Hindistan cevizi yağı yüz ve gözdeki makyajı çıkarmanın en pratik ve en sağlıklı yoludur. Gratis, Watsons gibi kozmetikçilerden yahut internet üzerinden katı halde satılan Hindistan cevizi yağını temin edebilirsiniz. Yapmanız gereken şey çok basit, bir miktarda katı Hindistan cevizi yağını pamuğa koyun ve bu pamukla makyajınızı çıkarın! Hepsi bu

3.Yöntem Bebek Şampuanı Kullanın

Bebek şampuanı suya dayanıklı maskarayı etkili bir şekilde çıkarabilir. Çoğu marka bebek şampuanlarını renksiz ve parfümsüz, hipoalerjenik olarak ürettildiğinden hassas göz çevresinde kullanmak için genellikle oldukça güvenlidir.

Bir miktar bebek şampuanını pamuğa dökün ve kirpikleriniz üzerine uygulayın. Direkt gözlerinize uygulamaktan kaçının. Asla normal şampuan kullanmayın, gözlerinize zarar verir.

4. Yöntem Zeytinyağı Kullanın

Zeytinyağı suya dayanıklı rimeli çıkarmak için ideal bir yağdır. Bu yağ suya dayanıklı özellikleri kırarak makyajı çıkaracaktır. Pamuğa biraz zeytinyağı dökün ve tüm kirpikleriniz yağla kaplanana kadar ovun. Maskara kolaylıkla çıkacaktır!

5. Yöntem Badem Yağı Kullanın

Su, badem veya jojoba yağı ile karışım hazırlayın. 6 aylık raf ömrü vardır ve gözlerinizi tahriş etmez. 2 yemek kaşığı jojoba yağı veya badem yağı ve 2 yemek kaşığı suyu temiz bir kapta birleştirin. Düzgün karışması için iyice çalkalayın. Pamuğu karışıma uygulayıp, rimeli çıkarın.

Vazelin Kullanmaktan Kaçının

Pek çok kişi makyajını temizlemek için vazelin kullanır ancak vazelin, yeterince hassas olan göz çevresine zarar verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder