Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 21, 2018

Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme

Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme
Göbek bölgesindeki yağlanma kadın, erkek herkeste görülen bir sorundur. Karın bölgesinde meydana gelen bu yağlar yalnızca görüntü açısından hoş durmakla kalmaz, sağlık için de çeşitli tehlikeler arz eder. Yapılan araştırmalarda göbeği olan kişilerin kalp hastalıklarına, şeker hastalığına, felç, kalp krizi gibi ölüme kadar gidebilen sorunlarla daha çok karşılaştığı tespit edilmiştir.


Siz de göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmak dümdüz bir karna sahip olmak istiyorsanız bu makalemizde geçen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Prof. Dr. Ahmet Maranki tarafından televizyon ekranlarından bildirilen aşağıdaki tarifleri uygulayabilirsiniz.

Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme
Göbek Eriten Diyet İbrahim Saraçoğlu Ahmet Maranki Göbek Eritme

Ancak dikkat etmeniz gereken şu husus vardır. Göbek bölgesi yağları inatçı yağ moleküllerinden oluştuğundan bu yağların erimesi zaman ister. Bu nedenle göbek eritme kürlerini uygulamaya sabırla devam etmelidir. Prof. Dr. Saraçoğlunun bildirdiği bu kürleri uygulayanlar çok memnun kaldıklarını, göbekten kurtulduklarını dile getiriyorlar.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Göbek Eriten, Zayıflatan Yoğurt Kürü Tarifi

Malzemeler

Yarım adet limonun suyu
1 çay kaşığı pul biber
3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
Hazırlanışı;

Yoğurt kürü için gerekli olan malzemeleri uygun büyüklükte bir kase içinde karıştırın. Malzemelerin hepsi karıştıktan sonra gerekli olduğunda tüketebilirsiniz. Yoğurt kürünü göbek eritmek için uyguyabilirsiniz. Bu kürü geceleri yatmadan 3 saat önce tüketebilirsiniz. Kürü tükettikten sonra daha iyi etki almak için kesinlikle başka bir gıda almayın. Yatana kadar küçük yudumlar ile 4-5 bardak sade su tüketebilirsiniz, ancak başka bir içecek de tüketmeyin. Bu kürü en az 2 hafta uygulamanız gerekir. Haftanın sadece 2 günü uygulanan yoğurt kürü ile kısa sürede formunuza kavuşabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu Göbek Yağı Eriten Doğal Kür

Malzemeler

4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet limon
2 su bardağı su
Göbek Eritme Kürü Hazırlanışı:

2 su bardağı suyu kaynatıyoruz. Su kaynayınca içine lahana yapraklarımız atıyoruz. En az 3 dakika lahanayla kaynatıp daha sonra maydanozları da ekliyoruz. Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz. Karışım kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Soğuyunca karışımı süzüyoruz. İçerisine limon sıkıyoruz. Bu karışım günde 2 ya da 3 kez içilmelidir. Aç veya tok karına içebilirsiniz. Bu kür hergün taze olarak yapılıp içilmelidir, çokça yapıp buzdolabında saklanmamalıdır. Kürümüzün içine tatlandırıcı kesinlikle katılmamalıdır. Bu kürü sadece 3 hafta uygulayınız.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Göbek Eritme İçin Tavsiyeler

Zahide ile Yetiş Hayata programına katılan Prof. İbrahim Saraçoğlu göbek eritmek isteyenlere şu önerilerde bulundu;

Sabah kalktığınızda aç karnına maydonoz ve limon yenilmesini eğer maydanoz olmazsa limon suyu içilmesi durumunda fazla kilolarınızdan zamanla kurtulacak ve göbek bölgesindeki yağlar eriyecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu göbek yağlarını yakmak için doğal domates suyu içilmesini tavsiye etti; Bunun dışında öğleden önce veya öğleden sonra aç veya tok karnına doğal domates suyu içilmesi durumunda 1 ay içerisinde ciddi şekilde göbek bölgeniz eriyecek, ince bir bele sahip olacaksınız. Ancak burada dikkat edilmesi gereke en önemli noktalardan bir tanesi de domates suyunun içerisinde herhangi bir kimyasalın bulunmaması gerektiğini saf ve doğal domates ile yapılmış olmasıdır. Yazın domatesleri doğrayıp derin dondurucuya koyup, kışın blenderdan geçirerek içilmesini tavsiye ediyorum. Yazın ise taze taze her gün domates suyu sıkarak içebilirsiniz. Sabah kalkınca maydanoz- limon kürü, öğleden sonra ise 1 bardak doğal domates suyu kürü içilmesi gerekiyor. Pişirilmiş olan domates suyu da içerisinde katkı maddesi olmadığı sürece içilebilir. Ancak serada yetişen domates kullanmayın. Göbek bölgesindeki yağdan bu kürle kurtulabilirsiniz. Domates kürü kalbin çevresindeki yağlanmadan kurtulmak içinde birebirdir. Çünkü her sebzenin vücutta yöneldiği bir organ vardı.

Prof. Dr. Ahmet Maranki Göbek Eritme Kürü Tarifi

Malzemeler

1 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı biberiye yağı
1 yemek kaşığı okaliptüs yağı

Hazırlanışı: Yukarıdaki yağların her birinden bir kaşık alıp kapta karıştırın. Bu yağ karışımını göbek bölgenize dairesel hareketler ile iyice yedirerek sürün. Bu işlemi 1 ay boyunca uygulayın. 1 ay sonra göbek bölgenizin üzerinde biriken yağların erimeye başladığını göreceksiniz. Göbek bölgesini yağları eritmek için streç film de kullanabilirsiniz. Yağ karışımını göbek bölgesi üzerine sürüp üzerine de streç film kaplarsanız, göbek yağlarınız etkili bir şekilde erir. Yağı sürdükten sonra çok uzun saatler boyunca streç film ile kapalı kalmaması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder