Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 21, 2018

Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama

Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama
Şişmanlık ve obezite bütün dünyada yaşanan bir sorundur. Fazla kilolardan en çok kan dolaşım sistemi olumsuz olarak etkilenir. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz ile bütün fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ayrıca çörek otu yağı da kilo vermeniz de etkili rol oynayabilir. Çörek otu yağı, birçok faydası ve kullanım alanı bulunan çörek otunun soğuk preslenmesiyle elde edilir. Bu yağın en popüler faydası ise kilo vermeye yardımcı olmasıdır. Çörek otu yağı kilo aldırmaz, aksine kilo verdirir, çörek otu ile zayıflayanların yorumları hep olumlu yönde olmuştur.


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da televizyon ekranlarında her fırsatta çörek otu yağının faydalarını dile getirmektedir.

Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama
Çörek Otu Yağı İle Zayıflama İbrahim Saraçoğlu Çörek Otu Yağı İle Zayıflama

Çörek Otu Yağının Zayıflamaya Faydaları

Çrek otu yağı, kilo vermek için kullanabileceğiniz en faydalı yöntemdir. Doğal antioksidan olması, iştahı azaltması ve vücudu toksinlerden arındırması, kilo vermenize fayda sağlar. Ayrıca kan şekerinizi düşürür ve obeziteyi tedavi eder.

Çörek otu yağı iştahı kapatıp çok yemek yemeyi engeller. Böylece kısa süre kilo vermenizde etkili rol oynar.

Çörek otu yağı lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayıp yiyeceklerin vücutta yağ olarak depolanmasını önler.

Çörek otu yağını tüketmek için uygulayabileceğiniz birçok yöntem vardır bunlardan çoğu, metabolizmanızı hızlandırarak, kilo vermenize yardımcı olur. Bu yağ içerisinde bulunan B vitaminleri metabolizmayı hızlandırarak, yağ yakma işlemini hızlandırır. Bu da, tükettiğinizden fazla kalori yakmayı sağlayarak, kalori açığı oluşmasını sağlar ve sonuç olarak kilo verilir.
Çörek otu yağı, pankreas ve sindirim sisteminin daha etkili işlev görmelerini sağlar. İyi bir metabollizma, vücudun tam kapasitede çalışmasını sağlar. Bu da daha fazla yağın, enerji elde etmek için yakılması anlamına gelir. Ayrıca bu yağ, şişkinliği önler.
Tatlı gıdalar kalorisi çok yüksek olan besinlerdir.Çörek otu yağı vücudun insülin seviyesini dengeleyip ani gelen tatlı krizlerini önler.
Çörek otu yağı, toksinlerden vücuttan atılmasını sağlar. Bu etki, vücudun daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlar. Ayrıca hayati aktiviteler de hızlanacağından, daha fazla enerji yakılır. Daha fazla enerji yakılması ise, daha fazla yağ yakımı anlamına gelir.
Çörek otu yağı, sindirim sistemi sağlığı için çok önemli olan lifleri barındırır. Diyet lifleri ise metabolizmanızı hızlandırmaktan sorumludur ve şeker seviyelerini kontrol altında tutarak, kolestrolü düzenler.
Ayrıca kan şekeri seviyelerini de düzenler ve bu sayede karbonhidrat içerikli ve şeker içerikli yiyecek istekleriniz azalarak, gereksiz kalori alımını engeller.
Çörek otu yağı yüksek miktarda oleik asit içerir. Zeytinyağının, kilo vermek isteyen insanlara önerilmesinin nedeni oleik asittir. Çörek otu yağında bulunan bu yağ asidi, vücudun yağ yakma hızını arttırır. Zeytinyağı yüksek miktarda oleik asit içerir fakat çörek otu yağı, zeytin yağının içerdiğinden 25 kat daha fazla oleik asit içerir.
90 obez kadına düşük kalorili diyet yanı sıra çörek otu yağı da verilerek bir araştırma yapılmıştır. Bu araştırmada çörek otunun obeziteye karşı etkileri bulunmuştur. Ayrıca 250 erkek arasında yapılan bir araştırmada çörek otunun, zerdeçal ile birleştirildiğinde şeker hastalığı riskini düşürdüğü görülmüştür.
Çörek Otu Yağı Kilo Vermek İçin Tarifler

1.Yöntem

Uyanır uyanmaz kocaman 1bardak suyun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eyleyip bunu için.

2. Yöntem

1 su bardağı suyun içine 1 tatlı kaşığı toz tarçın ile bir miktar balı karıştırın.Bu karışıma 2 tatlı kaşığı çörek otu yağı ekleyin ve kaşık ile iyice karıştırın. Bu yağ karışımını tüketin.En az yarım saat boyunca birşey yemeyin.

Bu 2 yöntemden dilediğinizi uygulayabilirsiniz. Tarçın tatlı ihtiyacını giderdiğinden kilo vermekte daha etkili olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder