Proje Ödev Kapakları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 04, 2018

Proje Ödev Kapakları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Proje Ödev Kapakları

Proje ödevleri özel bir itina ister. İlk başta ödevin içeriğinde neler olduğu hakkında bir ön bilgi ve ödeve verilen hazırlık hakkında ilk düşünceyi verir. Bu sebeple ödev konusuna göre uygun, abartıya kaçmadan branşı özetleyecek şekil ve dikteler ile kapak hazırlanmalıdır.

Her proje kapağında hazırlayan kişinin adı soyadı, branşı, bölümü, ders adı ve konusu, ödevin kontrolünü sağlayacak olan birim ve kişilerin isimleri ve soy isimleri olmalıdır. Bu standart kapak görüntüsünü ödev konusu ve branşına göre özelleştirebilirsiniz. Mesela felsefe ödevleri için, proje ödev kapakları sade olabilir ve göze çarpan tek şey konu ile ilgili ünlü bir düşünürün kilit sözleri olabilir. Bu yapılan ödev de özenle bir araştırma yapıldığı izlenimini verir.

Proje Ödev Kapakları
Proje Ödev Kapakları

Matematik dersi için tüm araştırmalarınızı yapıp ödevinizi hazırladıktan sonra kapak hazırlığı için hummalı bir çalışma ile ödevinizi şık bir hale getirebilirsiniz. Matematik proje ödev kapakları, standart bilgileri ekledikten sonra bir iki formül yazıp süsleyebileceğeniz şekilde hazırlanabilir. Bunun yanı sıra sayfa kenar bilgilerini bazı denklem ve formüller ekleyerek bunların sonucu sayfa numarası olarak kullanılabilir.

Proje Ödev Kapakları 1

İngilizce proje ödevleri, konuya göre çok zorlayıcı olabilir. Haliyle kapak hazırlamak ve orijinal fikirler bulmak da bu konuda zordur. Temel olarak İngilizce proje ödev kapakları, renkli bir düzen de olursa daha ilgi çekici gözükür.

Proje Ödev Kapakları 2

Türkçe proje ödevleri için kapak hazırlamak da bir hayli zordur. Edebiyatın temel tabularında ünlü şairler, yazarlar, fikir akımcıları ve Türk dili kurucuları yer alır. Türkçe proje ödev kapakları, bunları içeren, dillere pelesenk olmuş söz ve bu sözlerin sahibi olan kişilerin ufak resimleri ile süslenebilir. Bu fikir ödev konusuna bağlı olarak da değiştirilebilir. 

Noktalama işaretleri özel şekiller ile veya sadece birer kelimelik örnekler ile kullanılarak ödev kapağınızı süsleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder