Makyaj Tavsiyeleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 06, 2017

Makyaj Tavsiyeleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Makyaj Tavsiyeleri

2018 Bu aylarında yeni makyaj tavsiyelerini eminim ki hepimiz merak ediyoruzdur. Kendini seven hanımlarımızın bu açıklamaya iyi dikkat etmeleri ve 2018 de kendini farklı bir tarza sokmaları için gerekli olan tarifleri uygulamaları gerekmektedir. Makyaj biz bayanların güzel görünmede en büyük yardımcısıdır. Ancak makyajda da giyimde olduğu gibi modaya uymalı, uygun makyajı uygulamalıyız.

DUMANLI BAKIŞLAR Kim demiş dumanlı bakışlar sadece gri ve siyah tonlarda olmalıdır diye. Bu görünümü yaratmanın en modern yolu; koyu morlar, gece mavileri ve çikolata renkleri kullanmak. Bu tonlar daha zengin ve daha sıcak bir etki yaratır.

MÜKEMMEL OJE RENGİ MÜKEMMEL OJE RENGİ Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların klasiği olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dikkat etmeniz gereken tek şey tırnaklarınızın kısa olması. Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların klasiği olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dikkat etmen

Makyaj Tavsiyeleri
Makyaj Tavsiyeleri

EN GÜZEL KIRMIZILAR Kırmızı ruj sürmeyi beceremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte size basit ama etkili bir tüyo: Dudak hattınızın çevresini kapatıcı ile çerçeveleyin, ardından bu hattın üzerine toz pudra sürün. Bu basit teknik, rujunuzun dudaklarınızın dışına taşmasını ve dağılmasını önleyecektir

HACİMLİ SAÇLAR Hacimli saçlar yaratmak için; saçlara fön çektikten sonra köpük sürün ve büyük bigudilerle sarıp 15-20 dakika bekleyin. Saçınızı açtıktan sonra başınızı öne eğin ve saçınızın alt bölümünü fırçalayın.

DOĞALA DÖNÜŞ DAHACANLI GÖZLER Nötr renkli, pırıltılı bir göz farı daha canlı ve parlak bakışlara kavuşmanın en pratik yoludur. Etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekebilirsiniz.

TENRENGİ DUDAKLAR Dudaklarınızda nötr bir görünüm yaratmak için pembemsi veya açık şeftali tonunda bir ruj kullanın. Hafif bir parlaklık dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

NÖTR TIRNAKLLAR Temiz ve cilalı tırnakların modası hiçbir zaman geçmez. Derek Lam defilesindeki nötr renkli tırnaklar; gri, siyah, bej kıyafetlere çok yakışmıştı ve çok moda oldu.

KOLAY VE ŞIK TOPUZ Atkuyruğu yapmak sadece iki dakika sürer ve bu basit saç stiliyle çok şık görünebilirsiniz. Saçınızı atkuyruğu yaptıktan sonra bir parça saç spreyi sıkın, bükerek kıvırın, bir lastik ve birkaç toka ile tutturun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder