E okul VBS giriş E okul Veli Bilgilendirme sistemi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 26, 2017

E okul VBS giriş E okul Veli Bilgilendirme sistemi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

E okul VBS giriş E okul Veli Bilgilendirme sistemi

E Okul VBS giriş E Okul Veli Bilgilendirme sistemi sınav sonuçları sözlü notları sorgulama ekranı haberimizde yer alıyor. Okulların tatil olmasına az bir zaman kala vatandaşların merak ettiği sınav ve sözlü sonuçları E Okul VBS giriş ekranı sorgulama merak ediliyordu. Okulların ilk dönem kapanışı için geri sayım başladı. Veliler çocuklarının E Okul VBS giriş sisteminden not bilgilerine devamsızlık bilgisine ve pansiyon yemek menüsü, zaman çizelgesine erişebilirler.

E okul Veli Bilgilendirme Sistemi( e-Okul VBS) öğrencinin devamsızlık bilgisi, not bilgisi ve sınav sonuçlarına ulaşabiliriz. Okulların kapanmasına az bir süre kaldı.

Kullanımı ve girişi oldukça basit olan E okul VBS hakkında merak edilen detayları sizler için hazırladık. 

E okul VBS giriş E okul Veli Bilgilendirme sistemi
E okul VBS giriş E okul Veli Bilgilendirme sistemi

E OKUL VBS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E-okul girişi 

Kullanımı ve girişi oldukça kolay olan e-okul üzerinden öğrenciye dair sınav sonuçları, devamsızlık bilgileri ve okul tarafından yapılan duyurulara ulaşmak için ilk yapmanız gereken, adresi üzerinden öğrencinin T.C. kimlik numarasıyla öğrencinin okul numarasını eksiksiz bir şekilde girerek sisteme girmeniz. 

Bilgisayar üzerinden erişim sağlandığı gibi E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulaması akıllı telefonlarda da mobil olarak kullanılabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açıl e-okul, bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir.

E-okul sisteminde öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, merkezî olarak yapılacak sınavların (TEOG, DPY-B vb.) başvuru ve tercih işlemleri, belge işlemleri (takdir, teşekkür, onur vb.), haftalık ders programı girişleri, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları, duyurular ve birçok modül üzerinden bilgi girişleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sunucuları yer alıyor.

E OKUL BİLGİLERİ

Haftalık ders programı; Hangi derslerin hangi günlerde olduğu görülebilir.

Not bilgisi; Öğrencinin sınavlarda aldığı notlar, öğretmenler tarafından sisteme yüklendikten sonra takip edilebilir.

Devamsızlık bilgisi; Öğrencinin hangi günlerde okula gidip gitmediği bilgisine ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder