Danla Bilic kimdir nerelidir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 26, 2017

Danla Bilic kimdir nerelidir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Danla Bilic kimdir nerelidir?

Danla Bilic kimdir nerelidir? Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’e soruşturma neden açıldı? Soruları magazin gündemine bomba gibi düştü. Makyaj videosu, vloglar ve yaptığı yorumlarla herkesi kahkahalara boğan youtuber fenomeni Danla Bilic hakkında soruşturma mı açıldı? Danla Bilic biyografisi merak ediliyor.

Sosyal medya fenomenliğini zirvede yaşatan Danla Bilic soruşturması güne damga vurdu. Youtube'da 1.4 milyon, Instagram'da ise 2.4 milyon takipçisi olan Danla Bilic, yayınladığı bir video nedeniyle mahkemelik oldu. Bilic, 'İntihar edin, bu hayattan kurtulun' sözleri nedeniyle 'Gençleri intihara teşvik ediyor' diye savcılığa şikayet edildi. Bilic hakkında soruşturma açıldı. 

Peki Danla Bilic kimdir? Danla Bilic co internet sitesiyle de baya bilinen bir isim olmuştur. Fenomen Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. 

Danla Bilic kimdir nerelidir? Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’e soruşturma neden açıldı?
Danla Bilic kimdir nerelidir? Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’e soruşturma neden açıldı?

Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir. İşte merak edilen ve sık sık internetten araştırması yapılan Danla Bilic kimdir kaç yaşındadır Ünlü youtuber Danla Bilic’ e neden soruşturma açıldı? Sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde sizlerle…

Danla Bilic kimdir kaç yaşındadır Ünlü youtuber Danla Bilic’ e neden soruşturma açıldı? Ünlü youtuber Danla’nın hayatı şu sıralar çok merak edilir oldu. Çektiği videolar ve makyajlarıyla üne kavuşan Danla Bilic ünlülerle de haşır neşir olmasıyla biliniyor. Şöhret kapılarına hızla ulaşan Danla Bilic’e soruşturma açılması gündeme bomba gibi düştü. Peki Danla Bilic’e neden kim soruşturma açtı? Danla Bilic, "İntihar edin, bu hayattan kurtulun" sözleri nedeniyle 'Gençleri intihara teşvik ediyor' diye savcılığa şikayet edildi. Bilic hakkında soruşturma açıldı. Daha önceleri de kanalı kapanan Danla Bilic kimdir? Danla Bilic kaç yaşındadır? Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. İşte merak edilen Danla Bilic kimdir kaç yaşındadır Ünlü youtuber Danla Bilic’ e neden soruşturma açıldı? Sorularının yanıtı haberimizde….

KANALI KAPANMIŞTI

Danla Bilic'in geçen günlerde YoTube kanalı kapanmış, hayranlarını korkutmuştu. Ancak kanal 24 saat sonra yeniden açılmıştı.

DANLA BİLİC KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.

Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

Danla Bilic şimdiler de ise Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder