Takma Tırnak Nasıl Kullanılmalı ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Takma Tırnak Nasıl Kullanılmalı ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Takma Tırnak Nasıl Kullanılmalı ?

Güzellik sırları denilince kuşkusuz ilk akla gelen isim elbette ki kadınlardır. Saç,makyaj, kıyafet ve tırnak bakımı derken kadınların dikkat etmesi ve özenli olması gereken pek çok nokta bulunmaktadır. özellikle tırnak bakımı konusunda kadınlar oldukça fazla özen göstermektedir. Ellerin ve tırnakların bakımlı olması görselliğin altın kurallarından biridir ne de olsa. 

Peki ya tırnakları uzamayan, çabuk kırılan ya da tırnak yeme problemi bulunan kadınlar ne yapmalı derseniz eğer, şüphesiz son dönemde oldukça trend olan takma tırnak kullanmalıdır derim. Takma tırnak kullanımını bilmeyen kadınlara son derece zor gelse de, birkaç pratik uygulamadan sonra mükemmel ve zarif görünüşlü tırnaklara ulaşmak mümkün.

Pek nedir o adımlar?

Takma Tırnak Nasıl Kullanılmalı ?
Takma Tırnak Nasıl Kullanılmalı ?

TIRNAKLARA ZARAR VERMEYEN KALİTELİ ÜRÜNLER KULLANIN
Her ne kadar takma tırnakların güzelleşmek ve zarif gözükmek isteyen kadınlar için iyi bir seçenek olduğunu belirtsek de, hepimiz biliyoruz ki her güzel şeyin bazı bedelleri olmaktadır. Takma tırnağı uygulamadan önce kendi tırnaklarınızın ojeden tamamen temizlenmiş olması uygulamayı daha kolay yapmanızı sağlayacaktır. Takma tırnak uygularken ise, kendi tırnaklarınıza zarar vermek ve yapısını iyice bozmak istemiyorsanız kullandığınız tırnağın ve yapıştırıcısının kaliteli olmasına özen gösterin. Bu sayede yapıştırıcı altında kalan tırnaklarınız daha fazla yıpranmamış olur. Uzun süre tırnaklarınızı takma tırnak uygulamasına maruz bıraktığınız takdirde ise tırnaklarınız yapıştırıcı nedeniyle hava alamayacak ve daha da zayıf bir hal alacaklardır. Elbette ki takma tırnaklar kurtarıcımız evet ama doğalıktan vazgeçmemeli kendi tırnaklarımıza da özen göstermeliyiz.


TIRNAĞINIZIN UZUN ÖMÜRLÜ OLACAĞINI DÜŞÜNMEYİN
Takma tırnak kullanırken dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta ise yapıştırıcıyı uygulayıp tırnaklarınızı taktıktan sonra yaklaşık yarım saat kadar ellerinizi çok fazla hareket ettirmemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde tırnaklarınızda yapıştırıcı gevşeyecek ya da kayarak tırnak şeklinizin biçimsiz görünmesine sebep olacaktır. Güzel gözükmek için mecbur katlanmamız gerek…

ŞEKİLLENDİRMELERİ DAHA ÖNCE YAPIN
Takma tırnak nasıl uygulanır diye onca araştırma yapılırken gözden kaçan bazı püf noktaları maalesef ki olmaktadır. Takma tırnağı uygulamadan önce kendi tırnak boyutlarınıza tam olarak uygun olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Takma tırnağı uyguladıktan sonra törpüleme ya da kesme işlemi yaparsanız eğer bu taktığınız tırnakların gün içerisinde açılmasına, görüntüsünün bozulmasına ve yapıştırıcının gevşemesine neden olacaktır. Bunun yerine uygulamayı yapmadan önce tırnakları kesip, şekillendirirseniz eğer tırnaklarınıza yerleştirmeniz daha kolay, kalıcılığı ise daha uzun olacaktır.

TIRNAK RENGİNİZE UYUMUNA DİKKAT EDİN
Özellikle French takma tırnak uygulaması yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli nokta aldığınız takma tırnakların kendi tırnak renginiz ile uyumlu olmasıdır. Bazı takma tırnak markaları özellikle French tırnaklarda çok koyu renkler kullanmaktadır. Bu da ister istemez uygulama yapıldığında tırnak renginizin çok farklı gözükmesine yol açmaktadır. Üstelik daha doğal duran French takma tırnaklar her zaman daha kullanışlıdır, unutulmamalıdır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder