Modası Hiç Geçmeyecek Ombre - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Modası Hiç Geçmeyecek Ombre

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Modası Hiç Geçmeyecek Ombre

Her yaştan tüm hanımların dikkatini çeken ve etkisi altına alan ombre saç akımını sizler için inceledik. Ombre, dipleri uçlarına göre daha koyu olan saç uçlarında açık renk ışıltıların olması demektir.

Krepe tekniği kullanılarak hazırlanan ombre saçlarda renk geçişleri daha naturel olduğu için doğal bir görüntü sunmaktadır. Örneğin; kahve tonlarındaki bir saçın uçlarının sarı olması ışıltılı bir görünüm sunmaktadır.

Saçların tamamının sarı olmasından çok daha naturel bir görüntü sunduğu için daha dinamik ve genç görünüm sunmaktadır. İnternette ombre araması yapıldığında bir çok arama sonucu sizi ”evde ombre nasıl yapılır?” videolarına götürmektedir. Yapılacak işlemler kimyasallar ile olduğu için kesinlikle profesyonel yardım almanızı öneririz. 

Modası Hiç Geçmeyecek Ombre
Modası Hiç Geçmeyecek Ombre

Farklı renklerin kullanıldığı ombre’de en iyi sonucu yakalamak elbette düz saç boyasından çok daha zordur. Bu yüzden evde yapmaya çalıştığınız ombre beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Doğal saçlarınıza zarar vermeden renk değişikliği yapmak istiyorsanız yalnızca saç uçlarına uygulanacak bu teknikten faydalanabilirsiniz. 

Son dönemin en popüler güzellik konuları arasında yer alan ve ombre nasıl yapılır? araştırmaları sunan saç rengi ile yeni yılda farklı bir görünüm kazanın ve imajınızda göz alıcı bir değişiklik yapın. En güzel ombre modellerini sizin için bir araya getirdik belki de klasik röfle kararınızı değiştirebiliriz.

Ombre’ye karar verdiğinizde hayalinizdeki ombre saç renklerinin örneklerini mutlaka inceleyin. Önce mevcut saçınızın, istediğiniz ombre saça ne kadar uyumlu olduğuna karar verin. Seçtiğiniz saç renginin cilt tonunuzla aynı olmamasına dikkat edin. 

Eğer saçlarınız istediğiniz ombre saç boyasıyla doğru geçiş sağlamayacaksa, önce saçlarınızın tümünü boyayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder