Maxi Etek Nedir? Nasıl Giyilir? Kombinleri Nelerdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 25, 2017

Maxi Etek Nedir? Nasıl Giyilir? Kombinleri Nelerdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Maxi Etek Nedir? Nasıl Giyilir? Kombinleri Nelerdir?

Boyu ayak bileklerine kadar olan, uzun eteklere maxi etek adı verilir. Kişiyi olduğundan daha uzun gösteren maxi etekler, yanlış kullanıldığı takdirde tam tersi, sizi daha kısa gösterecektir. Hem günlük hem de özel anlar için giyebileceğiniz maxi etek hakkında bazı detayları sizinle paylaştık. okuyucuları için hazırladığımız bu yazıda maxi etek kombinlerine de yer verdik.


Rahatlığı nedeniyle her bayanın baş tacı yaptığı kıyafetlerden olan maxi etekler, kolay kombinlenebilir özellikte olmasından dolayı da her mevsim sıklıkla tercih edilmektedir. Farklı kumaşlardan hazırlanabilen maxi etekler, desenli ya da düz kumaşlardan tasarlandığında kadınların her daim şık ve zarif kalmalarına olanak sağlamaktadır. Her vücut tipine uyumlu bir kıyafet gibi görünse de fazlalıkları olan bayanlar için yanlış kombinlendiğinde şıklık konusunda tehlike arz edebilecek de bir parçadır.

Bu sebeple maxi etek şıklığından vazgeçmeyen hanımların, bu kıyafetin nasıl ve hangi kıyafetlerle kombin edilmesi gerektiğini iyi bilmeleri gerekiyor.

Maxi Etek Nedir? Nasıl Giyilir? Kombinleri Nelerdir?
Maxi Etek Nedir? Nasıl Giyilir? Kombinleri Nelerdir?

Bir dönemin oldukça popüler olan maxi etek modasını yeniden gün yüzüne çıkaran modacılar etek giymekten hoşlanan bayanlar için şık bir alternatif imkânı sunmuştur. Şık durduğu kadar kullanışlı olan bu etek modelleri ile havalı aynı zamanda da tarz bir görünüme ulaşmak mümkündür.

Tavsiye İçerik: Mini Etek Nedir? Nasıl Giyilir?

Navigasyon 

1. Maxi Etek Nedir?

2. Maxi Etek Nasıl Giyilir?

3. Maxi Etek Kombinleri Nelerdir?

4. Maxi Etek Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmeli?

5. Okur Yorumları

Maxi Etek Nedir?
Maxi Etek Nedir?Maxi etek, pek çok dönemin şıklık adına geçerli kıldığı etek modelleri arasında yer almaktadır. Genel olarak boyu, ayak bileklerine kadar uzanan eteklere maxi etek denir. Gösterişli kadınların oldukça şık ve zarif görünmelerini sağlayan bir etek modelidir. Düz kesim ya da pileli olarak tasarlanan maxi etekler bluz ya da gömleklerin altında son derece şık duran parçalardan biridir. Günlük yaşamda olduğu kadar özel günleri de şık kılabilecek özellikte olan maxi etekler vücut şekline göre seçildiğinde ideal bir şıklığa bürünmeyi mümkün hale getirecektir.

Maxi Etek Nasıl Giyilir?
Maxi Etek Nasıl Giyilir?Maxi etekler birçok kıyafet ile yakışarak kombin edilebilen parçalardan biridir. Şık bir etek modeli ile farklı tarzların kadını olabilmek de mümkündür. Şık bir şifon gömlek ile yine aynı şifon kumaştan tasarlanmış olan maxi etek kombini yapıldığında ortaya klasik tarzda bir etek gömlek şıklığı çıkarılabilir. Maxi eteği spor bir kombin içine dâhil etmek için ise kot ya da deri ceketler büyük ölçüde istenen tarzın yakalanmasında yardımcı olacaktır. Uçuş uçuş duran formundan dolayı maxi etekler genellikle yaz aylarının kıyafetlerinden biri gibi düşünülse de doğru üst kıyafetlerle de kışın rahatlıkla maxi etek zarafetine sahip olunabilir.

Maxi Etek Kombinleri Nelerdir?
Şık bayanların her mevsime uygun hale getirdikleri maxi etekler, farklı kombinlerle her ortamda fark edilir olmayı sağlamaktadır. Yaz aylarında maxi etek rahatlığına uygun gömlek ya da bluzlar doğru kombinler yapmanızı sağlayacaktır. Deri ya da kot kısa ceketlerle son derece uyumlu duran maxi etek kombinlerinde eteğin modelini kesen uzun ceketlerden uzak durmak gerekir. Kış aylarında ise maxi eteğin rahat görüntüsünü tamamlamak için kombinlerde mutlaka salaş kazaklara yer verilmelidir. Kazak ve maxi etek kombininin yanı sıra şık bir bluz üzerini de salaş bir hırka ile tamamlamak, bu model eteklerle şık görünmek için yeterli seçimlerden biri olacaktır. Eteğin altına ise ortamına göre; babet, bootie botlar, sandalet veya stiletto gibi topuklu ayakkabıları giyebilirsiniz.

Maxi Etek Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Maxi Etek Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmeli?Kadınların basenlerini olduğundan daha geniş gösterme özelliğine sahip olan maxi eteklerden fazla kiloları olan kişilerin uzak durmaları ya da kombin yaparken oldukça özenli davranmaları gerekmektedir. Aksesuar olarak kemer kullanma imkânı sunan maxi eteklerde, baseni olan bayanların kemer kullanmadan kombin yapmaları önerilir. Kemer ile vücudun alt ve üst kısımları kesilerek, alt kısmın daha da kilolu görünmesi kaçınılmaz olacağı için kemersiz maxi etekler tercih edilmelidir.

Uzun boylu bayanların zorlanmadan kombin yaptıkları etek modellerinden biri olmasına karşın kısa boylu bayanlar için bu etekleri kombinlemek oldukça zordur. Ancak ayakkabının görünmemesini sağlayan uzunluğu nedeniyle kısa boylu bayanlar da topuklu ayakkabılarla maxi etek giyebilir ve daha şık ve gösterişli görünebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder