Mavi Yumurta Fiyatları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 04, 2017

Mavi Yumurta Fiyatları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Mavi Yumurta Fiyatları

Mavi yumurta fiyatları sağlık açısından yararlı olması ve besleyici bir ürün olması nedeniyle çok tercih ediliyor.Mavi yumurta fiyatları pazarında değişken.

Mavi yumurta fiyatları
Mavi yumurta fiyatları satıldığı pazara göre değişkenlik gösterebiliyor. Şuanki mavi yeşil yumurta fiyatları kendi pazarında 7-10TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Mavi yumurta fiyatları yoğun talep nedeniyle kısa sürede tükeniyor. Araucanas tavukları özel olarak yurtdışından getiriliyor. Normal bir tavuk yumurtası 30-40 krş arası satılırken Araucanas tavuklarının ürettiği mavi yeşil yumurta fiyatları 7-10 lira arasında alıcı buluyor.

Mavi Yumurta Fiyatları
Mavi Yumurta Fiyatları

Mavi yumurta yumurtlayan tavukların Amerika menşeili bir ırk olan Araucanas ve Ameraucanas tavuklarıdır. Bunlar arasındaki tek fark Ameraucana tavukları kuyruklu, Araucana tavukları tamamen kuyruksuz olmalarıdır. Fiziki olarak Araucana, Ameraucana tavukları yumurta tavuklarıdır. Ama en büyük özellikleri mavi yeşil yumurta yapmalarıdır.

Mavi yumurta fiyatları yüksek olmasına rağmen astım, bronşit gibi hastalıkların tedavisinde oldukça etkili ve faydalı oluyor. Sağlığa oldukça faydalı olan ve genelde mavi olan yumurtalar yeşil rengede kaçabiliyor.

Mavi yumurta fiyatları : 7-10 TL

Mavi yumurtlayan tavuk fiyatları 270-400TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Mavi yumurtlayan tavuklar yılda 150-180 adet yumurta üretebilmektedir. Bir adet araucana tavuk ile yılda minimum 1000TL kazanç elde edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder