Kayınvalide İle İyi Geçinmenin Yolları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Kayınvalide İle İyi Geçinmenin Yolları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kayınvalide İle İyi Geçinmenin Yolları

Hepimizin hayatının en önemli eşiklerinden biri evlilik yapmaktır. Birisini seversiniz, birlikte olursunuz ve onun doğru kişi olduğunu anlarsınız. Bu durum, siz de bir aile kurma isteği uyandırır. Çünkü o kişi, hayatınızın sonuna kadar beraber olmayı ümit ettiğiniz kişidir. Yalnız evlilik telaşının işin içine girmesi, sadece iki kişiyi bağlamaz.


Bu durumda, çiftin aileleri de devreye girer. Kimi zaman her şey sorunsuz atlatılırken, kimi zaman da ufak tefek problemler çıkar. Kişiler bu ufak problemleri büyütürlerse, pire deve olur ve altından kalkılamaz sorunlar ortaya çıkar. 

Kimi zaman yaşanan problemler, tüm evlilik hayatını etkilemektedir. Bu aile bireylerinin başında da, kayınvalideler gelmektedir.

Kayınvalide İle İyi Geçinmenin Yolları
Kayınvalide İle İyi Geçinmenin Yolları

Bir gelin ya da damat olarak size tavsiyemiz, karşınızdaki kişiyi, sizin her söylediğinize ya da her fikrinize karşı çıkan biri olarak görmemeniz. 

Unutmayın, siz farklı insanlarsınız ve farklı anlayışlarla yetiştiniz. Bu sebeple, olabildiğince empati kurmaya özen gösterin. Empati kurarken de, kendi kişiliğinizden taviz vermeden, karşı tarafı anlamaya çalışın.

Ayrıca evlilik sizin için nasıl bir değişimse, karşı taraf için de önemli bir değişimdir. Bunu unutmayın ve mümkün olduğunca anlayışlı olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder