Çiçekli Taçlar Nasıl Yapılır ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Çiçekli Taçlar Nasıl Yapılır ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Çiçekli Taçlar Nasıl Yapılır ?

Baharla beraber saç aksesuarları yeniden dikkat çekmeye başladı. Saç aksesuarları davetlerden plajlara ulaştı. Artık dilediğiniz taçları, saç aksesuarlarını hem davet şıklığınızı tamamlamak için hem de günlük kombinlerinizi tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Taçlar, çiçekli saç aksesuarları; düğünlerde, nişanlarda, mezuniyet balosunda, doğum günü partisinde, baby shower etkinliklerinde kombinlerinizi tamamlayabileceğiniz çok şık birer aksesuar olmaya devam ediyor.

Çiçekli taçlar, birkaç sezondur trend. Hala raflardaki yerini koruyor ve sık tercih edilenler arasında. Çiçekli saç bantları hemen hemen her stile, doğru kullanımla uyuyor. 

Çiçekli Taçlar Nasıl Yapılır ?
Çiçekli Taçlar Nasıl Yapılır ?

Bu taçlarla bohem bir havaya bürünebilirken, hippi tarzınıza da uydurabilirsiniz. Bunun yanı sıra davetlerde de kullanarak, şık elbisenize, sade görüntüsüyle iddialı bir aksesuar ekleyebilirsiniz.

Üstelik, çiçeklerden oluşan bu taçları yapmak oldukça kolay. İstediğiniz renk çiçek türlerinden kendinize özel bir tane tasarlayabilirsiniz. 

Eğer bir bahar yada yaz gelini olacaksanız, kırda, çimenlerde bir düğün planlıyorsanız 2016 – 2017 aksesuar modası olan bu çiçek taçları mutlaka kullanın derim. 

İşte sizin için seçtiğim birbirinden farklı çiçeklerden taç modelleri ve çiçeklerden taç yapımı;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder