Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 25, 2017

Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?

Parapsikolojide beden dışı deneyim anlamına gelen astral seyahat, kişinin uyku halindeyken ruhunun bedenden ayrılıp yaptığı yolculukları ifade etmektedir. Astral seyahat sırasında, ruh bedenden ayrılarak, başka bir boyuta ulaşır ve başka mekanlarda gezinebilir.

Hakkında birçok araştırma yapılmış olan astral seyahat hakkında derlediğimiz bilgileri sizler için bir araya getirdik. Aklınızda oluşan soruların yanıtlarını bu yazımızdan bulacağınızı umuyoruz.

Astral seyahat; ruh ve bedenin birbirinden ayrılarak ruhun başka bir boyuta ulaşmasıdır. Son zamanlarda oldukça popüler bir uygulama olarak deneyenlerin birçoğu başarırken, bir çoğu da başarısız olmaktadır. Bunun nedeni astral seyahatin yüksek konsantrasyon gerektiriyor olmasıdır. Ruhun bedenden ayrılma aşamasında ruh ve beden farklı hareket içindedirler. Ancak astral seyahatin gerçekleşmesi için ruh ve beden arasındaki bağın hiç kopmaması gerekmektedir.

Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?
Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?

Astral seyahate yoğunlaşmak için bütün işin ruhta bittiği düşünülse de, bedenin de kendine göre görevleri bulunmaktadır. Beşinci boyut olarak adlandırılan astral seyahatte, kişinin bilinci açık bir şekildedir.

Uyku sırasında bilinçli bir şekilde ruhun bedeni terk ederek istediği yerlere zihin gücü ile seyahat ettiğini ifade etmektedir. İsteyen herkes astral seyahat yapabilir ancak bunun için uygun ortamın hazırlanması ve kişinin hazır olması gibi şartlar gerekmektedir.

Navigasyon 

1. Astral Seyahat Nedir?

2. Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

3. Astral Seyahat Tehlikeli Midir?

4. Kimler Astral Seyahat Yapabilir?

5. Okur Yorumları

Astral Seyahat Nedir?
Astral Seyahat Nedir?Uykuda istenilen yerlere gitme fikri herkese cazip görünen fikirlerden biridir. Bunu büyük ölçüde gerçekleştirme imkânı sunan astral seyahat, uykuda kendi isteğinde ruhun bedeni terk ederek istenilen yerleri gidilmesidir. Bilim insanlarının halen bu konuda araştırmalarını sürdürmekte olmaları, astral seyahat konusunun oldukça derin ve bir o kadarda anlaşılması güç bir konu olmasından kaynaklanmaktadır. Pek çok kişi uykusunda çeşitli yerlere gittiğini rüya şeklinde görse de; astral seyahatte, kişi gittiği yerin bilincinde ve istekli bir şekilde gitmektedir.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?
Astral Seyahat Nasıl Yapılır?Astral seyahati deneyimlemek isteyen bir kişinin öncelikle zihninin tamamen bu konuya odaklanmış olması gerekiyor. İlk etapta bedenin gevşetilmesi için rahat bir yatağa uzanılmalıdır. Yatarken görülebilecek bir noktada resim ya da tablonun olması, odaklanmayı kolaylaştıracak unsurlardan biridir. Kısa süreli tabloya bakmanın ardından gözleri kapatarak, bedenin ağırlaştığına dair telkinlerde bulunmak, beynin vücuda bu emirleri yönlendirmesini sağlar. Belirli aralıklarla gözler açılıp kapandığında gözler artık açılmakta zorlanıyorsa, astral seyahat için hazır olunmuş demektir. Astral seyahat yapılacak sırada ortamın sessiz olması gerekmektedir. Bunun için odanın kapısı kilitlenmeli ve rahatsız edilme ihtimali ortadan kaldırılmalıdır. Ayrıca astral seyahat için gidilmek istenen yerin de belirlenmesi gerekmektedir. Gevşeme ve odaklanma sonrasında tamamen hazır olan bedenin ruhtan ayrılışını hissetmek için olacakları önceden oluyormuş gibi hissetmeye başlamak, astral seyahatin gerçekleşmesini sağlayacaktır.

Astral Seyahat Tehlikeli Midir?
Astral Seyahat Tehlikeli Midir?Astral seyahatin bilinmeyen bir dünyaya yolculuk olmasından dolayı çoğu kişiye korkutucu gelen yönleri bulunmaktadır. Astral seyahat yapmayı düşünenlerin aklına ilk gelen sorulardan biri de, ruhun bedene tekrar geri dönüş yapıp yapmayacağıdır. Ancak astral seyahatin de normal uykudan farklı olmadığı, sadece kişinin zihni ile kendi uykusunu yönlendirebilmesi olduğu bilinmelidir. Bu güne kadar yapılmış birçok araştırma sonucunda astral seyahatin kişinin sağlığına hiçbir zararı olmadığı ancak çok fazla denendiğinde bağımlılık derecesinde kişiyi sosyal yaşamdan kopardığı gibi etkileri, astral seyahatin olumsuz yönleri olarak adlandırılabilir.

Kimler Astral Seyahat Yapabilir?
Kimler Astral Seyahat Yapabilir?Astral seyahat yapmak bazı insanlara özgü olağanüstü bir özellik değildir. Bu sebeple astral seyahat deneyimini isteyen herkes yaşayabilir. Ancak bu konuda geniş bir araştırma sonucunda bu işe kalkışmak astral seyahatin daha doğru yapılmasını sağlar. Ayrıca astral seyahat konusunda tecrübe kazandıkça seyahat süreleri de artmaktadır. Astral seyahat yapabilme yeteneği herkeste bulunmaktadır. Bu yeteneği ortaya çıkarabilmek için özel tekniklerin bilinmesi ve eksiksiz uygulanması gerekmektedir. Astral seyahatin ilginç yönlerinden biri de, çoğu kişinin hiçbir çaba sarf etmeden bu durumu yaşamasıdır. Bazıları da çok istemelerine karşın bir türlü astral seyahati gerçekleştiremez. Bu da bütün olayın zihinde bittiğini ve kendini ne kadar telkin etmenle alakalı olduğunu göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder