70 kilonun altındakiler insanlar sokağa çıkmasın - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ağustos 30, 2017

70 kilonun altındakiler insanlar sokağa çıkmasın

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

70 kilonun altındakiler insanlar sokağa çıkmasın

Meteorolojinin uyarısının ardından İstanbul'da kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı.
İstanbul'da fırtına: 70 kilonun altındakiler dikkat


İstanbul'da şiddetli sağanak ve dolu yağışı görülebilir diyen Habertürk TV Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, daha önceli şiddetli yağışla ilgili uyarısında "Kuvvetli rüzgar olacak. 1.60 boyundan kısa olan insanlar sokağa çıkmasın" demişti.

"70 KİLO OLANLAR RAHAT EDEBİLİR"

Öztel bu kez de "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bu sefer de "70 kilogramın üzerindekiler rahat edebilir" diyelim. Ama bu sefer çok dalga geçicek bir tarafı yok. Rüzgar kuvvetli gerçekten." diye konuştu.

Hüseyin Öztel Yine Uyardı: İstanbul'daki Fırtınada 70 Kilonun Altındakiler Dışarı Çıkmasın

27 Temmuz'daki yağmurda "Boyu 1.60'ın altındakiler sokağa çıkmasın, boğulabilirler" diyen meteoroloji editörü Hüseyin Özteli, bugünkü fırtına için 70 kilonun altındakileri uyardı: Dışarı çıkmayın uçabilirsiniz.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Göktürk'te başlayan kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor. 3. havalimanında ise dolu yağışı görüldü. Yağış daha sonra İstanbul'un çeşitli bölgelerinde etkisini arttırdı. Kağıthane'de başlayan kuvvetli yağış ile birlikte bazı yollar dereye döndü.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Taksim Meydanı'nda başlayan başlayan kuvvetli yağış vatandaşlara zor anlar yaşadı.

Yağmur sularının metronun içine girmesini önlemek amacıyla kum torbaları kullanıldı. Yağıştan kaçan vatandaşlardan bazıları metro istasyonuna sığındı. Kuvvetli yağış İstanbul Boğazı ve çevresinde de etkili oluyor.

70 kilonun altındakiler insanlar sokağa çıkmasın
70 kilonun altındakiler insanlar sokağa çıkmasın

Bir anda bastıran ve giderek şiddetini arttıran yağışla birlikte Piyalepaşa Bulvarı'nı su bastı. Sel suları önüne kattığı her şeyi sürekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder