Beyaz Eşya Ve Mobilya Ötv-Kdv İndirimi Nezamana Kadar Geçerli - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 01, 2017

Beyaz Eşya Ve Mobilya Ötv-Kdv İndirimi Nezamana Kadar Geçerli

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Beyaz Eşya Ve Mobilya Ötv-Kdv İndirimi Nezamana Kadar Geçerli
Beyaz Eşya ve Mobilya Ötv-Kdv İndirimi Nezamana Kadar Geçerli. Konut alımlarında binde 9,48’lik vergi de kaldırıldı. Beyaz Eşya ve Mobilya Ötv-Kdv İndirimi Nezamana Kadar Geçerli

Evleneceklere, evlenmeyi düşünenlere, evine beyaz eşya ve mobilya alacaklara sevindirici bir karar bugün (4 şubat 2017 ) resmi gazetede yayınlandı. Düzenlemeye göre beyaz eşya ve elektrikli ev eşyalarında ÖTV nisan ayına kadar sıfırlandı. Mobilya‘da ise KDV oranı %18 den , %8 oranına çekildi.

KDV indirimi Eylül ayına kadar geçerli olacak, ÖTV‘de ise son gün 30 Nisan. Ayrıca konut alımlarında geçerli olan binde 9,48 oranındaki vergi de kaldırıldı. Yeni düzenleme Bakanlar kurulundan geçti ve resmi gazetede yayınlandı. Buna göre fiyatlarda bir indirim bekleniyor.

Anneler günü öncesinde ve yaz döneminde ciddi satış rakamlarına ulaşılan elektrikli küçük ev aletleri için yapılan indirimle vatandaşlar eski fiyatına göre daha uygun bir fiyata bu ürünleri satın alabilecek. Yapılan vergi indirimi neticesinde vatandaşlara biraz olsun destek ve para hareketliliği sağlanmak amaçlanıyor.

Düğün için toplu alım yapacak olanlar için oldukça sevindirici bir haber olan bu kdv indirimi ile,
11 bin liralık mobilya 10 bin liradan,
2.500 liralık çamaşır makinesi 2.250 liradan, satılmaya başlandı. İndirim iilk günden pek çok tüketiciyi mağazalara çekmeyi başardı, tahmin ediyoruz ki bu indirim ekonomimize ciddi şekilde hareketlendirecektir.


beyaz eşyada ötv indirimi nezamana kadar geçerli, beyaz eşyada ötv indirimi son gün nezaman, konut alımlarında vergi indirimi nezamana kadar geçerli, konutta vergi indirimi son gün, mobilyada kdv indirimi nezamana kadar geçerli, mobilyada kdv indirimi son gün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder