Kan gruplarına göre kişilik analizleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 18, 2016

Kan gruplarına göre kişilik analizleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Kan gruplarına göre kişilik analizleri Kan gruplarının insanların kişiliklerinin üzerinde ne gibi etkileri bulunmaktadır? Doğum tarihlerinin insan kişiliği üzerinde etkisinin olduğu bazı bilim insanları tarafından da kabul edilmektedir. İnsanların kan gruplarının kişiliklerine etki ettiği bilim çevreleri tarafından analiz edilmiştir. Bilim adamlarının, psikologların ve halk arasında yapılan anketlere göre çeşitli kan grupları taşıyan insanların özellikleri şöyle anlatılmaktadır; Elbette ki insanların doğum tarihlerinin kişiliklerine etkili olduğu kesin bir bilgi değilse de, kan gruplarının da insan kişiliği üzerindeki etkisi kesin değildir.

A GRUBU A grubu insanları meraklı ve araştırmacı olurlar. Uyumlu ve çabuk adapte olabilen bir kişiliğe sahip olurlar. Çevrelerine karşı duyarlı ve insanlarla sıkı bir ilişki içerisindedirler. ış dünyadaki tüm gelişmeleri önemser ve takip ederler. Bu grup bir de aşırı hassastır. A grubu insanları topluluk içinde sorun yaşadıkları zaman geri çekilerek içlerine kpanırlar. Kadın Değişikliği ve farklı şeyler denemeyi severler. Para harcamaktan hoşlanırlar. A kan grubuna sahip kadınlar çocukları çok sever ve ilgi gösterir. Erkek A grubuna sahip erkekler hayatlarında düzeni ve düzenli yaşamayı severler. İyi bir dost olurlar,sır tutarlar ve konuşmacı bir kişiliğe sahiptirler. Birlikte olacağı kadını seçerken titiz olmalarının yanı sıra çabuk bağlanamazlar.

B GRUBU Bu kan grubundaki insanlar, sürekli kendi sözlerinin geçmesini ister.Tekliflere çok açık değillerdir. antık onlar için çok önemlidir ve duygularından önce gelir. özü pek, atılgan İnatçı ve sert bir mizaca sahiptirler. Başkalarının sözüne fazla kulak asmazlar. Burunlarının dikine giderler. Kadın Para konusunda ya çok savurgan ya da cimri olurlar. Ortaları pek yoktur. Cinselliğe düşkün oldukları söylenebilir. Erkek Özgürlüklerine çok düşkündürler. Kadınlara karşı nazik ve saygılı olurlar. Yemek konusunda seçici olurlar. Kalabalık ve sevgi dolu bir aile ortamı arzularlar.

O GRUBU Bu grubun insanları herkese karşı iyi ve anlayışlıdırlar. Biraz paraları olduğunda hayatın tadını çıkarmaktan asla geri durmazlar. Sorun çıkarmaktan ve kavgadan hoşlanmazlar. O grubu insanlarının bazıları cesur ve girişken iken bazıları da oldukça çekingen olabilir. Tüm ortamlara ayak uyum sağlayabilirler. Kadın Tasarruf yapmayı sever.Yaptığı tasarrufları genellikle kendi ihtiyaçları için kullanır. Çocuk sahibi olan 0 grubu kadınları çocuklarını yetiştirdikten sonra çalışma hayatına bir an önce dönmeye can atar. Yemek yapmaya uzun zaman harcamak istemez.Daha çok pratik yemekleri tercih eder. Her ortamda ilgi çekmeyi ve gözlerin üzerinde olmasını ister. Erkek Aşık olduğu zaman birlikte olduğu kadını sahiplenir ve çok kıskanır. Kalabalık ortamlarda uzun süre bulunmaktan hoşlanmaz. Son derece hareketli, yerinde duramayan çalışkan bir mizaca sahiptirler. Sevgilisine veya eşine sık sık hediye vermekten hoşlanır.

AB GRUBU AB kan grubundan olan kişiler karmaşık bir yapıya sahiptirler. Diğer üç kan grubundan insanların özelliklerinin birçoğunu karışık bir halde bu gruptaki insanlarda görmek mümkündür. Bundan dolayıdır kendi içlerinde bile zaman zaman tutarsızlıklar yaşarlar Her duruma ve ortama ayak uydurabilirler. Mantıklı düşünürler. Çözüme odaklanırlar.Bir sorunla karşılaştıklarında karalar bağlamak yerine, sorunu ortadan kaldırmak için harekete geçerler. 


Kadın Para biriktirmeyi ve yatırım yapmayı sever. Yemek pişirmekte, mükellef sofralar hazırlamakta üzerine yoktur. Erkek Aile içinde otoriterdir. Kendi sözünün dinlenilmesini isterler. Hoşgörülülerdir. Kararlıdırlar.Kafalarına bir şey koyduklarında gerçekleştirmek için yoğun çaba harcarlar,kolay vazgeçmezler. En iyi aşıklar bu gruptan çıkmaktadırlar. Eşine ev işlerinde yardım etmek konusunda oldukça iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder