Domain Değerini Arttırmanın 9 Yolu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 12, 2015

Domain Değerini Arttırmanın 9 Yolu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Domain Değerini Arttırmanın 9 Yolu


Neden bile daha sonraki bir tarihte yazdım ve sen daha az bilgiye sahip bazı siteler hüküm ve sorgular için rütbe hiç düşündünüz mü?

Etki alanı yetki sadece sırası anahtar kelimeler için yardımcı olur ancak aynı zamanda sitenizin yetkilileri ne olursa olsun yazmak demek botlar arama olarak kabul edilir önemli görünür yapar. Ve bu dolaylı olarak daha fazla taraftar, daha fazla sponsorlu sonrası istekleri ve blogunuzun daha fazla değer anlamına gelir.

Etki alanı yetki artırmak için nasıl bilmek isteseydim, bu her nereden bulacaksın.

Bu yazı, tüm süre düşünmek-e doğru geliştirmek senin da dikkat çekmek için gereken açıklayacağım Ama bir bilgi için almadan önce sıçrama etki alanı yetki çekirdek kavramı açıklayayım.

Hızlı Gezinti
Etki alanı yetki nedir?
Etki alanı yetki Vs sayfa yetkilisi
Etki alanı yetki faktörler
Nasıl etki alanı yetki artırmak için?
Nasıl etki alanı yetki kontrol etmek için?
İyi bir etki alanı yetki skor nedir?
Etki alanı yetki nedir?

Etki alanı yetki Moz, ne kadar iyi bir etki alanı (web sayfası) arama motoru sonuçlarında rütbe olacak öngörür (0-100 arasında) bir Logaritmik Puan gereğidir. Moz sırası, Moz güven, sosyal sinyalleri, bağlama kök etki alanları, toplam backlink profili, kullanıcı deneyimi, yükleme süresi, site gibi diğer bazı etkenlere bağlı trafik, vb.

Bir DA 30 20 puanlama 80 ile 90 almak daha kolaydır. Wikipedia, Facebook ve Google kendisi gibi kez yetkili siteler 100 nihai DA Puan tadını çıkarın. Ama bu DA 50-90 sitesine aşağı sayılır anlamına gelmez.

Güncelleştirilmez veya kalite sinyalleri gerçek tutmaz Yani sitenizin etki alanı yetki bozulma görebilirsiniz karşılaştırmalı bir değerdir.

Etki alanı yetki tamamen farklı bir ölçümdür sayfa yetki ile karıştırılmaması gerekir. Etki alanı yetki site sıralamasını bir bütün olarak verir, sayfa yetki o tek sayfa söz konusu Puan iken.

Etki alanı yetki tüm site genelinde sabittir ama sayfa yetkilisi aynı kök etki alanının alt etki alanları arasında değişir.

Etki alanı yetki ne kadar güçlü diğerleri ile karşılaştırıldığında SERPs sıralamasında bir sitedir gösterir. Neredeyse bu sadece herhangi bir faktör üzerinde konsantre ile etkisi DA çok zor DA, hesaplama sırasında kabul edilen etmenler düzinelerce vardır. Burada nasıl etki alanı yetki artırmak için tam bir kılavuzdur. Bir site DA karar vermede önemli isimleri faktör anlatmıştır.

Etki alanı yetki dışında birini hayati bir rol oynamak o kadar çok faktör temelinde hesaplanır ve bizim kontrol ediyor:

Kök etki alanları bağlama: etki alanı yetki son derece bağımlı etki alanları (veya site) size bağlantı sayısı. 50 farklı etki alanlarından 50 link almak daha iyi bir etki alanında bulunan bir 100 bağlantılar almak anlamına gelir. Kaç sitelerin sitenize bağlantı için görünüyor ve dolaylı olarak sitenizin değerini artırmak için yardımcı olur.

Moz sırası: Onun bir bağlantı profili ve 0-10 arasında değişmektedir Mozrank bir Web sitesinin temel alır; daha yüksek, daha iyi. MozRank kalite backlinks anlamı yüksek kaliteli sitelerden birkaç bağlantı destek olarak kabul edilir düşük kaliteli sitelerden daha iyi geri büyük bir sayıda vurgular.

Moz güven: Moztrust Moz sırası gibi olmakla birlikte, yakınlık yetkilisi bağlantılarla üzerinde duruluyor. Moztrust ne kadar iyi bağlantıları ve ağları ile güvenilen Web siteleri var denetler. Size bağlantı bir Web sitesi için herhangi bir yetki site bağlıysa benefitted vardır.

Moztrust içinde bir şişlik alır benim yer olduğunu A sitesindeki etki alanı yetki, blogging kaynakları sonrası benim yazı bağlı bulunmaktadır ve bu yazı bir sektörü .edu site veya arama motoru dergisi gibi bazı yetki siteleri tarafından bağlı olduğu varsayalım. Kaliteli içerik: kaliteli içerik için herhangi bir SEO dünya sıralamasında anahtarıdır. Kaliteli içerik, yazmak, daha fazla, daha fazla insan ağlama için anlamına gelir rütbesi eğilimindedir. Bu dolaylı olarak yetkilinize bir artış anlamına gelir ve sonuçta senin da içinde Sosyal sinyalleri: Bu bir de artan sitenizin etki alanı yetki ile ilgili bir etkendir. Sosyal sinyalleri tarafından hisseleri ve makalelerinizi sosyal platform üzerinde olsun seviyor toplam sayısı anlamına gelir.

Bu şekilde almak insanlar arasında sosyal medya içerik paylaştığınızda, bunun anlamı onlar onlara yardımcı oldu yazı gibi. Bu site bir otorite olarak kabul anlamına gelir. 

Arama motoru kullanım: SEO ile senin yerecek gözükmek SERP arama sorguları için daha sık. Bu daha fazla kişi okuyacak ve böylece yetkilinize artırır anlamına gelir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder