Blogspot SEO İpuçları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 12, 2015

Blogspot SEO İpuçları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Blogspot SEO İpuçları


Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) için en iyi blogging deneyim öğrenmek için en önemli şey nedir. Uygun blog optimizasyon arama motorlarından etkileyici trafik almak için bile hayal edemiyorum. Son birkaç gün, bazı On-sayfa SEO İpuçları paylaşmak için çok fazla istek newbie blogcular alıyorum. 

Bu yüzden bugün planım bu zaten benim önceki mesajlar blog sayfamda paylaşılan bu tüm üzerinde sayfa SEO İpuçları. Üzgünüm Eğer okudum bu mesaj önce ama sadece kendi blog için SEO öğrenmeye başlamak blogcular dikkatini çekmeye gerek. Tüm bu ipuçları her blogger tarafından bilmek gerekir bulunmaktadır.

Bu yüzden, en iyi On-sayfa SEO İpuçları için Blogspot blogları bakalım ve onları daha önce okudum sonra bu yazı görmezden gelme. Herhangi bir nedenden dolayı önce cevapsız yeni bir şeyler öğrenmek olabilir.

Blogger sayfa seo ipuçları

Sayfa arama motoru optimizasyonu ipuçları üzerinde Blogspot Aşağıdaki ipuçlarını Google ve diğer arama motorları için blogunuzu optimize etmek için faydalı olacak vardır. Dikkatle okuyun ve hepsi senin blog sevimli ve güven arama motorları için layık olmak için blogunuzda uygulayın.

#1 özel robotlar başlık etiketleri
Şahsen kendi blogları için SEO dostu hale getirmek kendi blogları için yapabilecekleri blogcular için bazı ayarlar vardır. Özel robotlar başlık etiketleri ayarında bir tanesi. Hasta var olmak sizin için doğru özel robotlar üstbilgileri Etiketler kullanmak yararlıdır. Bu ayarları yönetmek kolaydır.

#2 özel Robots.txt
Arama motoru botlarının Googlebot (Web tarama Robot Google) gibi üstünde nasıl onlar-si olmak-tarama ve dizine bizim blog bazı kurallar olduğunu unutmayın gerekir. Bazı önemli olmayan sayfa etiketleri Sayfa Google yinelenen içerik sorunları bizim blog korumaya endekslemesini önleyebilirsiniz.

#3 Blog yazısı başlıklar optimize
Blogger'ın varsayılan şablon üzerinde sadece blogunuza başlarsa, o zaman kesinlikle yazı başlıkları düzgün arama motorları için optimize edilmiş değildir ki bu gerçeği ile farkında olacağım değil. Bazı düzgün optimize edilmiş yazı başlıkları yapmak senin blog şablonunda düzenleme yapmanız gerekir. Bu değişikliği yaptıktan sonra organik trafik blogunuzun fark edilebilir bir değişiklik göreceksiniz.

#4 görüntü optimizasyonu
Kesinlikle ilgili görüntüleri birçok bloglar mesajları arasında fark edebilirsiniz. Görüntüleri sadece içerik görünümünü geliştirmek, ama aynı zamanda bizim günlüğü gönderileri optimize etmek için önemli bir rol oynar. Biz bizim blog posta içinde görüntülerin etkili kullanılması yaparsanız, o zaman biz ekstra trafik arama motorları elde edebilirsiniz.

#5 iç bağlama SEO
Birçok blogcular kendi iç bağlantıları optimize etmek başarısız veya bile onlar görevlerinden birbirine dahili bağlantı yok. Bu gerçekten biz kaçınmak gerekir büyük bir hatadır. İç bağlantı sadece bizim blog sayfa sayısı artar aynı zamanda iyi arama motorlarında sıralaması için bizim mesaj yardımcı olur. O zaman sen de aynı hatayı yapıyorsun iç bağlantıları optimize etmek için bazı ipuçları gerekir gerekir.

#6 arama motoru gönderme
O zaman biz bizim blog optimizasyon ile hazır olduğunuzda, Google'nın Web Yöneticisi aracı bloga göndermek ihtiyacımız var. Doğrulama ve Google webmaster alet içinde bizim blog göndererek Google süper hızlı dizine almak için yardımcı olur. Ayrıca gibi kırık linkler, bizim blog konular hakkında söylüyor HTML iyileştirmeler gidermeye çalışmak gerekir vs. Sadece bizim blog size ait olduğunu doğrulayın ve bir site haritası göndermeniz gerekir. İşte böyle. O zaman senin blog GWT eklemediyseniz, aşağıda eğitim okumak öneririz.


#7 Blog Yükleme sürenizi iyileştirdikten
Eğer senin blog çok zaman alır, ziyaretçi geri ve asla tekrar geri gelmek gidecek. Blogunuzun hemen çıkma oranı artacak ve değerli trafik kaybedersiniz. En iyi kullanıcı deneyimi oluşturmak istiyorlar çünkü arama motorları hızlı yükleme bloglar için daha fazla değer vermek. Bu yüzden yükleme süresi blog optimize etmek çok önemlidir. Blogunuzun yükleme hızı artırmak için yardımcı olabilecek bazı en iyi ipuçları paylaştılar.

Ben kadar benim blog henüz paylaşılan bu yazı için Blogspot blogları tüm On sayfa SEO İpuçları belirtmiştik. Benim gelecekteki Mesajlarda daha fazla kalite keyif ve hileci veririz. Tüm bu ipuçları kendi değerine sahip. Yani, yok tek bir göz ardı ve optimize blogunuza trafik akışını blogunuzda almak mümkün. Bloglama hedefleriniz için başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder