E okul Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

E okul Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
E okul Karne Görüşleri

Karne Görüşleri Nedir:
Karne görüşleri Öğretmenler tarafından sınıf Öğretmeni olup Rehber öğretmenliklerini yaptıkları Öğrencileri için biri yarı yıl biri de sene sonu karnesinde olmak üzere yazdıkları özlü  sözler ve kişisel görüşleridir. Karne Görüşleri bundan 10 yıl öncesine kadar karnelere bizzat yazılırken şimdi  E-okul üzerinden yazılmakta ve karneye hazır olarak basılmaktadır. 

Buda demektir ki Öğretmen arkadaşlarımız yılda iki defa her öğrencisine tek tek ve Rehberlik yaptığı
Öğretmen Karne görüşlerisınıfın sayısınca karne görüşü yazacak. Bunun için Öğrencilerini iyi tanımalı ve yıl içinde iyi gözlemlemelidir. Atalarımız demişler ki Söz Ola kese savaşı Söz ola kestire başı. Bu sebeple Öyle karne görüşleri yazmalısınız ve dengeyi öyle tutturmalısınız ki Öğrencilerimizden dersleri zayıf olanlar öyle hissetmeli  ki ikinci dönem tabiri caizse gaza gelmeli ve daha iyi çalışmalı. Dersleri çok iyi olanlar ise rehavete kapılıp ta notlarını düşürmemelidir. 

Öğretmen Karne Görüşleri İNDİR
Bir çok öğrenciye yazılacak karne görüşü bazen kelimelerle ifade edilemez. Burada işte Özlü sözler, güzel atasözleri ve deyimler devreye girer. Bunları da derlemek ve sizlerin hizmetine sunmak bizlere düşer. Aşağıda eklediğimiz doayayı indirerek seçme olarak derlenmiş karne görüşlerinden faydalanabilirsiniz.


Öğretmenin karne görüşü hiçbir zaman tek taraflı değildir. Öğrenci velisi de akşam evde Notlar kadar öğretmenin Evladı hakkındaki görüşlerini merak edebilir. Bu sebeple Öğretmen arkadaşlarımızkarne öğretmen görüşlerini yazarken eğitim seviyesini göstermeli ve özlü sözlerle görüşlerini desteklemlidir. Gerçi yeni yayınlanan ORta Öğretim yönetmeliğine göre karne basılı kağıt olarak isteyen verilecek. Bu da şu demektir ki karne görüşlerini her öğrencimize ulaştıramayabiliriz. 

Dönem sonlarında düzenlenen sınıf içi karne törenleri bunun için bir fırsattır ve bu fırsat iyi değerlenidirilerek gerekli mesaj tüm öğrencilere toptan iletilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder