Tarih 9 ders notları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

Tarih 9 ders notları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Tarih 9 ders notları

Tarih ders kitapları haricinde ders notlarına ihtiyaç duyanlar için gerek kendi çıkardığımız gerekse internet ortamından derlediğimiz Tarih ders notlarını ve tarih ders özetlerini sitemizde ilgili kategorilerde paylaşmaya özen gösteriyoruz. Kendi adıma ben en çok ÇTDT yani çağdaş türk ve dünya tarihi ders notlarına yada özetlerine ihtiyaç duyuyorum. Çünkü Çağdaş Türk ve dünya tarihi Kitabı çok fazla ayrıntı içeriyor ve genelde hafta da iki saat olarak işlendiği için konu yetişmiyor ve özet bilgiye ihtiyaç duyuluyor.

Tarih derslerine kaynak sitesi olarak Tarih ders notlarımız eksik olsada ihtiyaçlar doğrultusunda ve çalışmalarımız bittiği kadarı ile ya da web ortamında rastladığımız güzel notlar olursa paylaşmaya çalışyoruz. Bu konuda Tarih öğretmeni arkadaşlarımızın çalışmaları varsa göndermelerini bekliyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz dosya gönder bölümünü sizlerin hizmetine sunuyoruz. Ders notu göndermek çok kolay WORD formatında oluşturduğunuz tarih ders notlarını ve tarih ders notları özetlerini bizlere rahatlıkla gönderebilirsiniz.

Tarih ders notları konusundaki eksikliklerimizi diğer Tarih öğretmeni arkadaşlarla birlikte tamamlayacağımızı umarak eğitim öğretim hayatında Tüm öğretmen arkadaşlarımıza başarılar dileriz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder