Semineri başka ilde yapmak 2019 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 25, 2019

Semineri başka ilde yapmak 2019

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Semineri başka ilde yapmak 2019

Öğretmenler seminerin başka ilde nasıl yapılacağını merak ediyor. Bu yazı size bu konuda yol gösterecektir.



 Semineri başka ilde yapmak 2018

İstediği yerde seminere katılmak isteyen öğretmenler için dilekçe örneği

Seminer çalışmalarını istediği ilde yapmak isteyen öğretmenler seminerlerin 2. haftasından itibaren kendi memleketlerinde ya da istediği ilde seminer yapabilecekler. İşte öğretmenlerin okul/kurum idarelerine verecekleri dilekçe örneği:


Öğretmen Seminer Çalışması İl Dışı Dilekçe Örneği


                                                      Semineri görev yaptığı il dışında yapmak isteyenler için dilekçe örneği


……………… İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
(…..……………….……………………. Okulu Müdürlüğüne)



          2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Haziran dönemi mesleki çalışmalarımı   ……..……………. İli  ………..………….İlçesi .......................................................... okulunda yapmak istiyorum.

           Gereğini arz ederim.

                                                                                                                                               
    ……./06/2018



                                                                                                                                                       Adı Soyadı
                                                                                                                                                            İmza




Görevli olduğu il/ilçe : ………./………….

Görev yaptığı okul :………………………………..

Branşı :………………………………..

T.C. Kimlik No :…………………………………….

Telefon :……………………………………………..

Adres :


Farklı il ve ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler katılacakları il ve ilçeyi önceden okullarına dilekçe ile bildirecekler ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendireceklerdir. 

Öğretmenlere Haziran Seminer Dilekçe Örneği (2. Haftayı Başka İlde Almak İçin) Öğretmenlere Haziran Seminer Dilekçe Örneği (2. Haftayı Başka İlde Almak İçin) MEB 2018. Öğretmenler İçin 2018 Haziran Seminerini Başka İlde/Okulda Almak İçin Dilekçe Örneği Haberimizde. 10 Haziran 2018 Pazar 12:10 Öğretmenlere Haziran Seminer Dilekçe Örneği (2. Haftayı Başka İlde Almak İçin) MEB 2018. Öğretmenler İçin 2018 Haziran Seminerinin Bayramdan Sonraki 2. Haftasını Başka İlde/Okulda Almak İçin Dilekçe Örneği Haberimizde. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından yapılan açıklamaya göre seçim görevi olmayan öğretmenler dönem sonu Haziran seminerlerinin 2. haftasını istedikleri illerde alabilecekler. Semineri başka ilde almak isteyen öğretmenler için Mebpersonel.com olarak dilekçe örneğini paylaşıyoruz. 18-22 Haziran tarihleri arasındaki seminerleri farklı ilde almak için dilekçe örneği: …………………….... 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 

Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda …………………….... öğretmeniyim. Bakanlığın ilgili kararı doğrultusunda 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasındaki seminerleri milli eğitim müdürlüğünüze bağlı ……………………....................... okulunda almak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. 

 Ad-Soyad (İmza) 

İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

Adres: Tel: Görev yeri: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, resmi twitter hesabından 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin yıl sonu seminer çalışma takvimini açıkladı. İşte Tekin'in yaptığı o açıklamalar: Değerli çalışma arkadaşlarım, Haziran 2018 döneminde öğretmenlerimizin yürütecekleri mesleki çalışmaların takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından şu şekilde revize ettik: Ögretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını 9-13 Haziran tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını 18-22 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il/ilçelerde başvurularını yaparak yürütecekler; 14 Haziran arefe günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında ise idari izinli sayılacaklardır. Bu vesileyle Bütün çalışma arkadaşlarıma verimli bir mesleki çalışma dönemi diler , bu vesileyle emeklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Öğretmenlerin 2018 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı Açıklandı. Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğretmenleri İçin Detaylı 2018 Haziran Seminer Programı Belli Oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder