Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 16, 2019

Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama

Anasayfa » Maaş Yardımı » Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama
Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama



Ziraat Bankası fakirlik maaşı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Belediyeler birlikteliği ile düzenlemeler yapılarak araştırmalar incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi kişilere verilmektedir. Dar gelirli, kimsesiz, muhtaç insanlara verilen maaş Belediye ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın birlikte işbirliği içeresinde çalışmalarıyla ortaya çıkmıştır. Çoğu zaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı araştırma ve incelemeleri yaparken belediye desteğini de alarak yapmaya çalışmaktadırlar. Bunun sebebi şudur ki:

İhtiyaç sahibi insanları belediyenin tespit etmesinin kolaylığı ve belediyenin de destek vermesidir. Peki, bu yardımlar neden direk verilmiyor da inceleniyor diye soran vatandaşlarımız da vardır. Ama maalesef herkes iyi niyeti adı gibi kullanmıyor. İhtiyacı olmamasına rağmen başvurularda bulunuyor ve gerçek ihtiyaç sahibine yardımların ulaşmasına mani oluyor. Her neyse sorunuza cevap olduysa devam edelim.

Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı
Kişi gerçekten ihtiyaç sahibi ise fakirlik maaşı yatırılması için gerekli hazırlıklar başlatılır. Süreç sonunda maaş, dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşın eline ulaşır. Eğer parayı nerden alacağınız konusunda bir karar verecekseniz ve bu karar da Ziraat Bankası olursa ne yapmanız gerektiğini sizinle paylaşacağım. Bu konu da diğer yazımda PTT’yi anlatmıştım ve bunun yanında bir de Ziraat Bankası bulunmaktadır. Bu ikili kurumdan ikisinden de maaşlarınızı alabilirsiniz.

PTT Fakirlik Maaşı Sorgulama


O halde Ziraat Bankalarını nerden bulacağız bir de bundan bahsedelim. Ziraat Bankası, PTT’nin aksine daha farklı yollarla bulunabilmektedir. Tabi ki bunda teknolojinin katkısı da çok fazladır. Örnek verecek olursak Ziraat Bankaları için mobil uygulama vardır ve bu mobil uygulamalara bir çok telefondan ulaşılabilirlik özelliği de sağlanmıştır. Peki, nasıl oluyor bu ulaşılabilirlik özelliği bundan bahsedeyim.

OS uygulama kullanan vatandaşlarımız için (Samsung, Lg ,Lenovo, GM, HTC, Sony gibi aklıma gelmeyen bir çok marka telefondan) ; Google Play Store’dan Ziraat Bankası mobil uygulamasını indirdikten sonra eğer internet bankacılığınız aktif ise kart bilgilerini ve şifrenizi girerek erişebilirsiniz.

Benzer İçerik:  2019 Öğrenci Yardım Parası Nasıl Alınır ?
Telefonunuz Apple uygulaması olan IOS ise (I Phone); Apple Store’a girerek uygulamayı yine Ziraat Bankası mobil olarak indirip aynı işlemleri yukarıdaki gibi yapabilirsiniz.



Peki ya herhangi bir mobil telefon kullanmıyorsanız veya internet bankacılığınız aktif değilse;

Bu defa da en yakın Ziraat Banka’sı şubesine giderek sorgulama yapabilir veya internet bankacılığını aktif hale getirebilirsiniz.  Son olarak hepsinin dahilinden internet üzerinden ziraat bankası müşteri hizmetleri olan  (444 00 00) ile tanımlı numarayı arayadabilirsiniz.

Ziraat Bankasından Süt Parası Nasıl Çekilir?

Ziraat Bankası Çölyak Para Yardımı Sorgulama

2018 Ziraat Bankası Süt Parası Sorgulama

Ziraat Bankası Fakirlik Maaşı Sorgulama
Yukarıda saydığım bütün işlemler yapıldıktan sonra uygulamalarınıza giriş yaptıktan sonra ücretin yatıp yatmadığını kontrol  edebilirseniz veya ücretin yatıp yatmadığını bankamatiklerden elinize olan Ziraat Kartınızla kontrol edebilirsiniz. Bunların haricinde bankadaki müşteri hizmetlerinden veya telefondaki müşteri hizmetleri bölümünden bilgilerinizi teyit edip de gitmeden de öğrenebilirsiniz. Sonuç olarak parayı almaya hak kazanıp aldıktan sonra ihtiyaç sırasına göre değerlendirebilirsiniz… Konuya şunu da ayrıca eklemek istiyorum. Bu yardımı isteyen fakirler PTT Kurumları aracılığı ile de bu yardımdan faydalanabilir.

Diğer yazımda da belirttiğim gibi biz bu yazıları ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi olur mantığı ile yazıyorum.

Sizden şahsi ricam emeklerimiz boşa gitmesin bilgisi olmayan ihtiyaç sahiplerine lütfen durumlarla ilgili bilgi verin ki sesimiz her yere duyurulsun. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder