Pybs Bursa Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 16, 2019

Pybs Bursa Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Pybs Bursa Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?

Anasayfa » Diğer Yardımlar » Pybs Bursa Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?
Pybs Bursa Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?



Pybs bursa nasıl ve ne zaman başvurulur yeni açıklanan yönetmelik verileriyle birlikte Sosyal Yardımlaşma ailesi vasıtasıyla sizlerle. Pybs başvuru 2018 yılında yine aynı mantıkta olacak. Pybs bursa nasıl ve ne zaman başvurulur 2018 verileriyle öğrencilere sunuldu.

Pybs Başvurusu 2018
Yazı İçindekiler [Gizle]

Pybs Başvurusu 2018
Pybs Başvurusu Kimler Başvurabilir?
Bursluluk Sınavı Başvuru Formu
Pybs başvurusu 2018 yılında da geçtiğimiz senenin prosedürlerine bağlı kalınarak gerçekleştirilecek. Hemen tecrübelere dayanan Pybs başvuru sürecinizi anlatalım.



sosyalyardimlasma-pybs-başvurusu-2018

Pybs başvurusu için süreç okul yönetiminin yapacağı duyurular ile başlar. Bu başvuru için açılan kontenjana başvurular okul idareleri tarafından yapılmaktadır. Okula gideceksiniz. Rehberlik servisine başvurup başvuru tarihini öğreneceksiniz. Bu noktada çocuğunuzun takipçisi olmanız gerekir.

Sonrasında eğer başvuru tarihi belirlendi ise size gerekli evrakların listesi ve doldurulması gereken formlar verilir. Bu evrakları temin edip okula gelmeniz işlenir. Sonrasında okulda görevli olan mertebe bu bilgileri E-Okul veli bilgilendirme sistemine girerek başvurunuzu tamamlar.

Pybs Başvurusu Kimler Başvurabilir?


Bursluluk sınavına kimler girebilir 2018 yılı halen kesinleşmemiş bir sorudur. Bu sorunun cevabını yönetmelik tam olarak açıklandıktan sonra sitemiz bünyesinden duyuracağız. Asıl odaklanmamız gereken nokta bursluluk için kişi başına düşen gelir nasıl hesaplanır sorusudur. Hemen bu basit hesabı nasıl yapacağınızı anlatalım.

Evin Aylık Geliri: 2500

Evin Yıllık Geliri: 2500 x 12 = 30.000

Evde Yaşayan İnsan Sayısı= 6

Evde Kişi Başına Düşen Yıllık Gelir = 30.000 / 6 = 5000

Yıllık kişi başına düşen gelir 10.760 liradan az olmalıdır. Bu rakam güncel olmamakla birlikte yönetmelikle birlikte yenilecektir. Bu hesaba göre kişi başına düşen yıllık gelir 10.760 liradan az olduğu için öğrencimiz Pybs bursluluk sınavına girebilir.

Pybs Bursu Alma Şartları Nelerdir?

Pybs Burs Sorgulama 2018

Bursluluk Sınavı Başvuru Formu
Bursluluk sınavı giriş formu ve pybs giriş belgesi okul üzerinden verilecektir. Bu işlemler henüz internet üzerinden öğrenci tarafından yapılamaz. İçeriğimizin başında da belirttiğimiz üzere bu belgeler okul rehberlik servisinden temin edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder