DOĞUM YARDIMI BAŞVURU DİLEKÇESİNİN DOLDURULMASI - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 16, 2019

DOĞUM YARDIMI BAŞVURU DİLEKÇESİNİN DOLDURULMASI

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

DOĞUM YARDIMI BAŞVURU DİLEKÇESİNİN DOLDURULMASI

Dilekçe formu için  Doğum Yardımı Dilekçesi Nasıl Doldurulur  konulu yazımızı inceleyiniz ve bu sayfada yer alan formu doldurunuz. Hemen aşağıda belirttiğimiz açıklamalar doğrultusunda dilekçeyi doldurmanız gereklidir.



Başvuru Yapan Kişinin T.C. Numarası ve Adı Soyadı : Öncelikle doğum yapan anneye doğum yardımı yapılır. Ancak başvuruyu annenin kocası yapablilir. Bu durumda buraya eşin yani kocanın bilgileri yazılır.

Doğum Yapan Kişinin Bilgileri doğru bir şekilde doldurulur.
Yeni doğan çocuğun/çocukların T.C. kimlik numarası/numaraları*: Buraya yeni doğan çocuğunuz yada ikiz ise çocuklarınızın kimlik bilgilerini doldurunuz. Bu işlem için kimlik çıkarma işlemini yapmayı unutmayınız.

Adına başvuru yapılanın varsa diğer çocuklarının T.C. kimlik numaraları: Burası çok önemli. Annenin varsa muhakkak önceki çocuklarının kimlik bilgileri buraya yazılmalıdır.
Bunu yazmamanız halinde 2. Ve 3. Çocuk için öngörülen yardım tutarını alamazsınız. Size 1. Çocuk yardım parasını yatırırlar.

Dilekçenin altında başvuru sahibinin bilgileri yer almaktadır. Bu belgeyi anne doldurup başvuyor ise anne doldurmalıdır. Yok eşiniz başvuracak ise eşiniz doldurup imza etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder