İncinin Maceraları Kitap Özeti - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 29, 2019

İncinin Maceraları Kitap Özeti

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

İncinin Maceraları Kitap Özeti

İnci’nin Maceraları kitap özeti oku. İnci’nin Maceları 1 kitap özeti. İnci’nin Maceraları hikaye özeti. İnci’nin Maceraları kitabının yazarı, sayfa sayısı.


İnci’nin Maceraları Kitap Özeti
İnci adında küçük bir kız varmış. İnci 6 yaşındaymış. İincinin-maceralarinci’nin Berrin adında bir arkadaşı varmış. İnci ona birazcık özenirmiş. Çünkü Berrin’in babası, sakallı, tombiş ve Berrin’nin babası Berrin’in annesine bağırmıyormuş aynı zamanda şakacı biriymiş. İnci’nin babası ise sakalsız, kupkuru ve İnci’nin annesine bağırıyormuş. Pek de şakacı biri değilmiş. İnci’ye sürekli bağırırmış. Bu nedenle İnci Berrin’e özenirmiş.

İnci’nin gerçek babası hapisteymiş. Babasının geleceği gün heyecan içinde bekliyormuş. Gerçek babasını tıpkı Berrin’in babası gibi hayal etmiş fakat babası trenden inince umduğunu bulamamış.

Babası gelmeden önce İnci ve annesi koyun koyuna yatarmış. Annesi İnci’ye hikayeler, masallar anlatırmış. Babası gelince annesi ve babası birlikte yatmaya başlamış. İnci başka bir odada yatacakmış. Gece annesi ve babası bir şeyler konuşurken İnci de onları gözetlemiş. Annesi ile babasının öpüştüğünü gören İnci çok ağlamış. Daha sonra babası bir gün Berrin yüzünden İnci’ye kızmış. Ve iki çocuğun görüşmesini yasaklamış.

Bir gece yine İnci anne ve babasını gözetlerken konuşmalarına kulak misafiri olmuş. Annesi İnci’nin babasına kış geliyor senin palton yok demiş. Babası ise aklımda bir fikir var ama birazcık riskli demiş. Bunu duyan İnci daha da meraklanmış. Babası hani şu benim asker kaputu varya, onu iyice boyatıp bu kış onu giyeyim demiş. Sabah İnci’nin annesi kaputu iyice sararak babasına vermiş. İnci annesinin yanına gitmiş ve ondan babaannesinin yanına gitmek için izin almış. İnci babası evden çıktıntan hemen sonra onu takip etmek için dışarı çıkmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder