En Faydalı Araba Uygulamaları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 31, 2019

En Faydalı Araba Uygulamaları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

En Faydalı Araba Uygulamaları

En Faydalı Araba Uygulamaları
Hayatımızın birçok alanında bize kolaylık ve hızlı erişim imkânı sağlayan teknolojiyi, hem araba kullanmak ve hem de araba almak için de kullanabilirsiniz. Bunun için size güvenlik, navigasyon, yakıt tüketimi hesaplama gibi konularda faydalı olacak araba uygulamalarını sıraladık. Bu uygulamaları akıllı telefonunuza indirin, araba kullanmayı kendiniz için çok daha keyifli hale getirin.


İkinci el otomobil satışını online açık artırma, TÜV SÜD ekspertiz raporu, 7 gün iade garantisi ile kolay, hızlı, pratik ve ekonomik hale getiren ikinciyeni.com olarak bir de mobil uygulama geliştirdik. 

TÜV SÜD ekspertiz raporlarının kapsamı nedir?

En Faydalı Araba Uygulamaları
En Faydalı Araba Uygulamaları

7 gün içinde iade garantisinin koşulları neler?

ikinciyeni.com uygulaması;

İkinci el araç satın almak isteyenlere araçların mevcut ve geçmiş durumlarını, “TÜV SÜD Ekspertiz Raporu” ve “Mekanik Ekspertiz Bilgileri” ile detaylı bir şekilde gösteren,
Lokasyon bazlı ikinci el araba arama imkânı sağlayan bir uygulamadır. 
Bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirerek ikinciyeni.com’daki online açık artırmalara katılabilir, araçların bilgisine kolayca erişebilir ve hayalinizdeki 2. el arabayı alabilirsiniz. uygulaması iOS ve Android için ücretsiz. 

Drivvo

Bir araç yönetimi uygulaması olan Drivvo’da aracınıza yaptığınız masrafları kaydedip hangi durumlar için ne kadar harcama yaptığınızı görebiliyorsunuz. Örneğin her yakıt alımlarında uygulamaya kayıt girip aracınızın 100 km’de ne kadar yaktığını görebilirsiniz. Raporların grafiklerle sunulduğu Drivvo, Android için ücretsiz. 

Google Haritalar

Navigasyon uygulamaları dendiğinde akla gelenler Yandex Navigasyon ve Google Haritalar. İkisi de kullanışlı ama Google Haritalar’ın ayrışan birkaç özelliği var. Örneğin aracınızın ve telefonunuzun Bluetooth’unu eşleştirdiğinizde gideceğiniz yere yaklaşık kaç dakikada/saatte ulaşacağınızı, hangi yollarda trafik sıkışık, hangi yol seçenekleri daha uygun gibi size güncel bilgiyi bildirim olarak gönderiyor. Ayrıca arabanızı nerede park ettiğinizi unutmanız da sorun değil; çünkü Google Haritalar park ettiğiniz noktayı işaretleyip kaydediyor. Android ve iOS için ücretsiz. 

Shazam

Radyoda çalan bir şarkının kime ait olduğunu ve ismini öğrenmeniz için Shazam, en iyi tercih. Arabada müzik dinleme keyfine keyif katan Shazam da Android ve iOS için ücretsiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder