Sözleşme yenileme işlemleri yaptınız mı? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 29, 2018

Sözleşme yenileme işlemleri yaptınız mı?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Sözleşme yenileme işlemleri yaptınız mı?

Sözleşmeli öğretmenlerin sözleşme yenileme işlemleri yapılacak
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından sözleşmeli öğretmenlerin sözleşmeleri yenilenmeye başladı.



Sözleşmeli öğretmenlerin sözleşme yenileme işlemleri yapılacak

Atanmış ve görevde olan sözleşmeli öğretmenlerin 2019 yılı için sözleşme yenileme işlemleri yapılıyor. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından bünyelerinde çalışan sözleşmeli öğretmenlere gerekli duyurular yapılacak sözleşme yenileme hizmet sözleşmesi imzalatılıyor.

Sözleşme yenileme işlemleri yaptınız mı?
Sözleşme yenileme işlemleri yaptınız mı?

HİZMET SÖZLEŞMESİ

Milli Eğitim Bakanlığında sözleşmeli olarak istihdam edilen öğretmenler her yıl sözleşme imzalamak zorundadır. 2018 yılının son ayı içerisinde ise 2019 yılı için öğretmenler ile sözleşme yenileme işlemi yapılmakta olup milli eğitim müdürlükleri tarafından öğretmenler ile hizmet sözleşmesi metni imza altına alınmaktadır.

GÖREVDE OLAN ÖĞRETMENLERLE İMZALANACAK
MEB’e bağlı okullarda çeşitli yerlerde geçici olarak görev yapan sözleşmeli öğretmenlerin 2019 yılı sözleşme yenileme işlemleri 01/12/2018 ile 04/01/2019 tarihleri arasında yapılmakta olup hizmet sözleşmesi yenileme işlemleri il ve ilçelere göre tarih açısından farklılık da gösterebilmektedir. İlgili tüm öğretmenlerin sözleşme yenileme işlemleri için görev yaptıkları yerlerin milli eğitim müdürlükleri tarafından belirtilen tarihlerde atama birimine giderek 2019 yılı sözleşme metnini imzalamalarını gerekmektedir. Ayrıca ücretsiz/aylıksız izinli öğretmenler hariç bazı nedenlerle izinli raporlu olan sözleşmeli öğretmenler izin rapor bitiminden sonra 2019 yılına ait sözleşme metnini imzalayabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder