Viranşehir Kiralık Daire! - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Eylül 07, 2018

Viranşehir Kiralık Daire!

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Viranşehir Kiralık Daire! 

Viranşehir Kiralık Daire!  listesi ve detayları haberimizde yer alıyor.
Daire detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Şanlıurfa'da da konut üretmeye devam ediyor.


Dar ve orta gelir grubuna yönelik konutların bulunduğu Viranşehir Kiralık Daire!  Viranşehir'de konut satışları devam ediyor.

Viranşehir Kiralık Daire!
Viranşehir Kiralık Daire! 

İşte Viranşehir Viranşehir Kiralık Daire!  listesi; 3+1 konut 3 adet ve 2+1 konut 148 adet olmak üzere 151 adet konutun satışa sunulacağı Viranşehir Kiralık Daire! projesinde satışlar 11 Temmuz - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak.

 Alt gelir grubu şartları, bu projede aranmayacak.  28 adet 3+1 orta gelir grubu ve 198 adet 2+1 alt gelir grubu konutun bulunduğu Viranşehir Kiralık Daire! satışlar 18 Temmuz 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Projede satışlar T. Halk Bankası AŞ. Viranşehir Şubesi tarafından yapılacak. Alt gelir grubu şartları, bu projede aranmayacak.

Viranşehir Kiralık Daire!  satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz

İlgili Galeriler Anahtar Kelimeler:Viranşehir Viranşehir Kiralık Daire!  Viranşehir Toki Evleri Viranşehir Toki Evleri Başvuruşanlıurfa Viranşehir Toki EvleriViranşehir Satılık Toki Evlerişanlıurfa Viranşehir Toki Evleri Başvuruşanlıurfa Viranşehir Toki Evleri Satılık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder