Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ağustos 12, 2018

Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak?

Binlerce öğretmen adayının merakla beklediği öğretmen atamaları için müjdeli haber Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. 2018 yılı itibariyle 20 bin yeni öğretmen ataması olacak. Peki 100 günlük eylem planına göre öğretmen ataması ne zaman olacak? İşte detaylar...


Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak?
Başkan Erdoğan 100 günlük eylem planı açıklamasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı müjdesi verdi. Binlerce öğretmen adayı bu haberin ardından gözünü Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çevirdi. Peki 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 100 gün içinde yeni 20 bin öğretmen atayacaklarını açıkladı.

Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak?
Bu yıl 20 bin yeni öğretmen ataması ne zaman olacak?

Son haber ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Selçuk sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapacağız. Ülkemizde eğitimin gelişmesi için bizleri sürekli cesaretlendiren Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan'a, destekleri için Hazine ve Maliye Bakanımız @BeratAlbayrak'a @tcmeb ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun."

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

MEB tarafından geçtiğimiz günlerde 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılmıştı. Bu atamalar sonrasında bir yere yerleşemeyen öğretmen adayları, dün Cumhurbaşkanı'nın yaptığı açıklamalar ile tekrar umutlandılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Tüm okullarımızda tam gün eğitim öğretim gören öğrenci sayısını yüzde 68’den yüzde 71’e yükseltiyoruz. Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz. Okullarımızı daha güvenli hale getirmek için 700 eğitim kurumumuzu kent güvenlik yönetim sistemine entegre ediyoruz. 100 günlük eylem planı çerçevesinde 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacağız açıklamasın bulundu.

20 bin öğretmen ataması ile ilgili olarak net bir tarih verilmedi. Fakat  konu ile ilgili olarak bir açıklama yapılması bekleniyor. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili yeni gelişmeler olduğu zaman anlık olarak sizlerle paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder