Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Takvimi Yayımlandı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 11, 2018

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Takvimi Yayımlandı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Takvimi Yayımlandı

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından tercih ve atama takvimi de yayımlandı. Öğretmenlik tercihleri ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması ne zaman olacak?


2018 yılı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü atama takvimini de yayımladı. Takvimde öğretmen ataması tarihleri ve öğretmen tercih tarihleri de açıklandı. Detayları haberimizde belirtiyoruz.

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Takvimi Yayımlandı
Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih ve Atama Takvimi Yayımlandı

Sözlü sınava katılan sözleşmeli öğretmen adaylarının, sonuçlara ilişkin itiraz ve atama sürecine ilişkin takvim uyarınca sonuçlar 11 Temmuz’da açıklandı. Sınav sonuçlarına itirazlar 11 Temmuz ile 13 Temmuz tarihleri arasında alınacak. İtirazlara ait sonuçlar ise 16 Temmuz 2018 tarihinde alınacak.Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri 17 Temmuz ile 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacak. 

Tercih hakkı kazanan adayların atama sonuçları ise 23 Temmuz’da duyurulacak. Atanmaya hak kazanan öğretmenler, yerleştikleri kurumlarında 2 Eylül 2018 tarihinde görevlerine başlayacak.Mülakat sonuçları konusunda öğretmenlerin bilgi paylaşımları sürüyor. Sosyal medya platformlarında mülakat sonuçlarını tartışan öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu, puanların yuvarlandığını ifade ediyor. 

Bu ifadelere göre örneğin KPSS puanı 64,3 olan bir adayın sınav puanı 64 olarak belirlendi. Ancak bunun dışında KPSS puanının çok altında mülakat puanı verildiğini ifade eden öğretmenler de bulunuyo 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder