Keşan Erikli Kiralık Yazlık Daire - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 19, 2018

Keşan Erikli Kiralık Yazlık Daire

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Keşan Erikli Kiralık Yazlık Daire

Keşan Erikli Kiralık Yazlık, Erikli Kiralık Yazlık, Erikli Kiralık Daire
"FİYATLAR TARİHLERE GÖRE DEĞİŞİR" ERİKLİ SAHİLİNDE DENİZE 100M, ÇARŞIYA YAKIN, 24 SAAT GÜNEŞ ENERJİLİ ISITMALI SICAK SU BULUNAN, SESSİZ HUZURLU VE YEŞİLLİKLER İÇİNDE AİLE ORTAMINDA TATİL YAPMAK İSTEYENLER İÇİN.(YERİMİZ 4+1) KİŞİYE İDEALDİR, BEKARLARA VERİLMEMEKTEDİR YALNIZ AİLE İÇİNDİR.LÜTFEN MESAJ GÖNDERMEYİN TEL. İLE ARAYIN) SON 5 FOTOĞRAF 1+1 TERASLI ÇATI KATIMIZA AİT OLUP 4 KİŞİLİKTİR. TERASTA BAĞIMSIZ OLARAK MANGAL KEYFİ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN UYGUNDUR

DAİREMİZ 1+1 OLUP ERİKLİNİN EN NEZİH BÖLGELERİNDEN BİRİNDE BULUNMAKTADIR.TÜM EŞYALARI YENİDİR.SİZLER İÇİN TÜM MUTFAK MALZEMELERİ YEDEK YASTIK,PİKE,NEVRESİM TAKIMLARI BULUNMAKTADIR.AİLENİZ İLE HUZUR İÇİNDE TATİL YAPABİLECEĞİNİZ BİR DAİREDİR.GÜNEŞ ENERJİSİ VARDIR. 24 SAAT SICAK SU VARDIR DAİREMİZDE.AYRICA KATLANIR CAM BALKON SİSTEMİ MEVCUTTUR.AYAKKABI DOLABINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR.DENİZE 150 METREDEDİR. BARBEKÜSÜ VARDIR.4 KİŞİ KAPASİTELİDİR.

Keşan Erikli Kiralık Yazlık Daire
Keşan Erikli Kiralık Yazlık Daire

LÜKS YAŞAMDA YERİNİZİ AYIRTMAK İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ..

Erikli, Edirne ilinin Keşan ilçesinin bir köyüdür. Erikli, İbrice limanının 6 km. batısında yer alan doğal, kumuyla ve de akvaryum misali deniziyle hep özlem duyulan bir sahildir. 1960 yılında imara açılana kadar hiçbir yerleşim birimini kabullenmemiş olan bu doğal yer, yerleşim birimlerine yakınlığı nedeniyle zaman içerisinde ufak bir sayfiye, daha sonra köy, daha sonrada kasaba havasına bürünmüş olarak günümüze kadar gelmiştir.

Erikli hiçte sanıldığı kadar sizlere uzak değildir. Merkez olarak tabir edilen Edirne´nin Keşan ilçesinin 33 kilometre güneyinde yer almaktadır. İstanbul´a 260 km, Edirne´ye 120 km, Tekirdağ´a 113 km, Yunanistan sınır kapısına 58 km mesafede bulunmaktadır. En uzak çevre ile 3 saatlik bir mesafe içerir. Trakya´nın Bodrum´u olarak tabir edilen bu doğal yer; Türkiye´nin en geniş plajlarından birine sahiptir. Ulaşımı kolay, sımsıcak bir ortamdır. 


Harika bir denizi var, pırıl pırıl ve berrak. Rüzgar olmayınca deniz suyu sıcak ve dalgasız oluyor, yüzmeye doyulmuyor. Kıyılar genelde sığ ve yavaş yavaş derinleştiği için çocuklar ve yüzme bilmeyenler için de ideal, kumsalı da oldukça güzel. Birazcık açılınca da tenha ve çok keyifli bir yüzme imkanı oluşuyor. İstanbul'a araba ile 3,5 saat mesafede ve İstanbul'a en yakın en güzel deniz olması sebebi ile genelde kalabalık, özellikle haftasonları iki kat kalabalık oluyor. Bölgede 1-2 otel var, daha çok pansiyon ve yazlık kiralama şeklinde. Sahilini çoğu halk plajı şeklinde ama otel ve başka plaj işletmelerinde ücret ödeyerek daha iyi hizmet almanız da mümkün. Özellikle TrakyaFest olduğunda ( Ağustos'un ilk haftasonu yapılıyor) çok çok kalabalık oluyor, tatil için gidiyorsanız buna dikkat etmelisiniz, festival için gidiyorsanız çok keyif alırsınız.

Saros Körfezi’nde bulunan mavi bayraklı bir plajdır. Plaj, Ege Denizi’nde yer almaktadır. Sanayileşmeden uzak olan bölgede deniz ve doğa oldukça temizdir. Dünyanda kendi kendini temizleme özelliğine sahip üç yerden biri olan Saros Körfezi’deki plajda nitelikli turizm tesisleri, kamp alanları ve su sporları aktivite alanları bulunmaktadır. Burada işçimen ve erikli otel meşhur daha çok gündelik gelenler burada evde kiralayabiliyorlar. Erikli güzel bir yer tavsiye ederim.

Erikli, Saroz körfezinin en popüler ve kalabalık yerlerinden. Eğer sakinlik arıyorsanız, yakınlarında sakin yerler bulabilirsiniz. Saroz körfezinin güzelliklerini sıralamaya çalışayım: öncelikle denizi temiz ve kumsalı kumludur. İkinci olarak dolunay zamanlarında yakamozu keyifle seyredebileceğiniz bir coğrafi konuma sahiptir. Ne var ki sezonu, diğer tatil yörelerine göre kısadır bu nedenle de fiyatları pek düşük değildir. Bununla beraber, çadır kurma, oda kiralama ya da ev kiralama gibi alternatif seçenekler değerlendirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder