Güzel Görünmenin Sırları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Güzel Görünmenin Sırları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Güzel Görünmenin Sırları

Bir kadının çekici ve güzel görünmesi sadece dış görünüşüyle alakalı değildir. Güzel ve seksi görünmek için uygulayabileceğiniz 15 adımı sizler için listeledik.


Çevrenizdeki insanlara daha güzel, daha çekici ve daha seksi görünmek için neler yapmanız gerektiğini sorduğunuzda, çoğunlukla duyduğunuz ilk cevap eminim ki “kendin gibi ol” olmuştur. Değil mi?

Güzel Görünmenin Sırları
Güzel Görünmenin Sırları

Ama bu cevabın gerçekten de sizin için bir yararı oluyor mu?

Kendiniz gibi olmak muhteşem görünmenin aslında en kolay yollarından bir tanesidir.

Ama kendiniz gibi olmak sizi istediğiniz noktaya getirmiyorsa veya hedeflediğiniz şeylere sahip olmanıza yetmiyorsa, kendiniz için yapmanız gereken daha önemli şeyler olduğunu fark etmelisiniz. Peki daha güzel, çekici ve seksi görünmek için neler yapabilirsiniz? Güzel görünmenin sırları nelerdir?

Nasıl Daha Güzel ve Çekici Görünebilirsiniz?

Burada kimseyi suçlamak gibi bir niyetimiz yok ama gelin görün ki sadece kendiniz gibi olmanız her zaman işe yaramıyor ve bu da hayatın acı gerçeklerinden bir tanesi.

Ayrıca çevrenizdeki tüm insanlar sizin çok güzel ve çekici bir bayan olduğunuzu söylüyor olsa bile, siz kendinizi güzel ve çekici hissetmediğiniz sürece söylenenlerin çok da bir önemi olmayacağı bir gerçek. Peki sahip olduğunuz güzelliği dış dünyaya nasıl yansıtabilirsiniz veya kendinizi nasıl daha güzel hissedebilirsiniz?

Böyle durumlarda yapılabilecek en güzel şeylerden bir tanesi kendinizi değiştirmeye çalışmanız olacaktır. Unutmayın ki değişim her zaman kötü bir şey değildir ve bazen kendinizi yenilemeniz, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlayabilir.

yaslanma

Şimdi şunu düşünerek işe başlayın. “Hangimiz sonsuza kadar aynı kalıyor ki?” Eminim ki bu soruya vereceğiniz cevap sonrasında kendinizi değişikliklere çok daha hazır hissedeceksiniz.

Zaten çevrenize baktığınız zaman arkadaşlarınızın, ailenizin, sevdiğiniz ünlülerin bile sürekli değiştiğini ve sürekli olarak farklı şekillerde karşınıza çıktığı fark edeceksiniz. Sonuç olarak değişmek de değişiklikleri geri almak da sizin elinizdedir.

Aslında yıllar içerisinde birçoğumuz çevremizde gördüğümüz şeyler ve olan bitenler yüzünden bilinçaltımızda sürekli olarak değişim gösteririz. Her ne kadar bazen yanlış insanlar tarafından etkilenmiş ve yanlış kararlar vermiş olsak da sonuç olarak her şeyi yapan yine biziz, kendimiziz. En sonunda aynanın karşısına geçip, karşınızda gördüğünüz size karşı antipati duymaktansa, kendiniz için yararlı olabilecek değişiklikler yapmanız; çok daha güzel ve mutlu günlerin kapısını açacak olan bir anahtar olacaktır.

Tüm bunları değiştirmenin tamamen sizin elinizde olduğunu bilmesiniz. Karşı cinsin gözünde çok daha çekici ve güzel görünmek için yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki. Yeter ki siz isteyin.

Kendinizi Değiştirmenin ve Daha Güzel Görünmenin 15 Yolu

Çevrenizde eminim ki erkeklere itici gelen veya erkeklerin hoşlanmadıkları birçok kızla karşılaşmışsınızdır. Siz de kendinizi bu şekilde mi hissediyorsunuz? veya bu bahsetmiş olduğumuz kızlardan bir tanesi de siz misiniz? Sonuç olarak güzellik göreceli bir kavram ve her erkeğin bayanlarda aradığı özellikler farklılıklar gösterebilecek olsa da neredeyse tüm erkeklere çekici gelen bayanların olduğu da bir gerçektir. Peki erkekler bayanlarda neler ararlar? veya erkeklere güzel görünmek için neler yapmak lazım?

Dış güzellik her zaman güzel bir yüze veya mükemmel vücut hatlarına sahip olmak değildir. Dış güzellik aslında kendi içinizde nasıl hissettiğinizle ve kendinizi dış dünyaya nasıl yansıttığınızla çok daha alakalıdır.

Eğer kendinizi gerçekten çok daha güzel, çekici, seksi ve ateşli biri haline dönüştürmek istiyorsanız, sizler için aşağıda yer verdiğimiz “Daha Güzel ve Çekici Görünmenin 15 Sırrına” göz atabilir ve bu sırları hemen hayatınızda uygulamaya başlayabilirsiniz.

Sağlıklı Bir Yüz

saglikli-yuz

Bilirsiniz ki her zaman kişinin yüzünün ruhunun aynası olduğunu söylerler. Bu noktada kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Mutlu ve eğlenceli mi? Sıkıcı ve depresif mi? Ya da kendine özen göstermeyen ve sağlıksız biri gibi mi?

Şundan emin olabilirsiniz ki yüzünüz hemen hemen her zaman insanların ilk dikkatini çeken noktanız olacaktır. Eğer gerçekten güzel görünmek istiyorsanız, yüzünüze nasıl daha iyi bakmanız gerektiğiniz ve yüzünüzün daha güzel görünmesi için neler yapmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Gerçekten de yüzünüzün çok daha sağlıklı ve genç görünmesini istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeyler arasında; sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve egzersiz yapmak gelmelidir. Eğer yüzünüzde akne veya leke gibi cilt sorunları varsa, kusurlarınızı dikkat çekmeyecek şekilde kapatacak yollar bulmaya çalışın veya daha fazla zaman kaybetmeden bu sorunlara ilgili doktorunuza başvurun. Yapacağınız bu değişikliklerin görünümünüz üzerinde kesinlikle pozitif yönde bir fark yaratacağını göreceksiniz.

İfadeler

yuz-ifadeleri

Güzel bir yüz iyi görünebilir ama yüzünüzde takındığınız ifadeler sizi çok daha güzel veya sıkıcı biri haline getirebilir. Güzel ve büyüleyici bir kız arasındaki farklı yaratan aslında yüzünüzde yer verdiğiniz ifadelerdir. Karşınızdaki insanla konuşurken ortaya çıkaracağınız samimi bir gülümseme, içten sıcak bir kahkaha veya hınzırca bir göz kırpması, karşınızdaki insanın gözünde çok daha çekici ve sevimli bir hal almanızı sağlayabilir.

Kendisinin güzel olmadığını düşünen bir bayan bile yüzünde takındığı ifadeleri ve hareketleri nasıl kontrol etmesi gerektiğini öğrenirse, erkeklerin gözünde vazgeçilmez biri haline gelebilir. Bazılarınıza bu söylediklerimiz saçma gelebilir ama aynanın karşısına geçerek birkaç yüz ifadesi çalışmaktan zarar gelmeyeceğini bilmelisiniz. Örneğin aynanın karşısına geçerek sevimli bir gülümseme veya davetkar bir göz kırmasını nasıl yapabileceğinizi keşfetmeye çalışın.

Sonuç olarak çevrenizde yer alan insanlardan mutlaka biri takındığınız bu yeni ifadeleri fark edecektir ve sizden etkilenecektir. Elinizde çok daha güzel ve çekici görünmek için bir şans varken neden denemekten veya kendinizi daha iyi ifade etmekten vazgeçesiniz ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder