Çoçuklar için Web Tasarım - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 19, 2018

Çoçuklar için Web Tasarım

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Çoçuklar için Web Tasarım

Son zamanlarda kodlama dersi, çocuklar için programlama  dili  gibi  kavramları eskiye nazaran daha sık duymaktayız.  Programlama denilince çoğumuzun gözünü korkutsa da  görüldüğü gibi olmadığını programlamaya başladığımızda farkına varırız.


Çocuklar için kodlama ise bir çok kavram zor olabilirdi fakat artık değil. Çünkü her geçen gün öğrenmeyi ve geliştirmeyi zevkli hale getiren uygulamalar ve kodlama platformları oluşturmaktadır. Bu platformlardan bir tanesi  ise padlet‘tir.

Herhangi bir programlama dilline ihtiyaç duyulmadan  tamamen kişinin hayal gücüne bağlı olarak  eşsiz bir web tasarım imkanı bizlere sunuyor.  Özelikle çocuklar için oldukça etkili  basit arayüzü ile zevk alabileceği bir öğrenme ortamını oluşturmaktadır. Padlet ile kendi duvarımızı oluşturmayı ve dijital ortamda nasıl paylaşabileceğimizi öğreneceğiz.

Hesabınız ile giriş yaptıktan sonra  Bir duvar oluştur butonunu tıklayıp kendi dijital duvarınızı inşa etmeye başlayabilirsiniz.

Uygulamaya erişmek için Padlet resmi sitesine erişim sağladıktan sonra,  ücretsiz  yararlanma imkanı sağlamaktadır. Üyelik alma, facebook hesabıyla bağlanma, gmail hesabıyla bağlanma gibi imkanları sunmaktadır.  Hesabınız ile giriş yaptıktan sonra  Bir duvar oluştur butonunu tıklayıp kendi dijital duvarınızı inşa etmeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder